Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars Solo-nak szerintetek...

Star Wars Solo-nak szerintetek lesz folytatása?

Figyelt kérdés

Eléggé úgy tűnik, mintha félbe lett volna hagyva a történet.

Esetleg az elképzelhető, hogy az Obi-Wan film lesz a folytatása?

2018. szept. 18. 16:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen, Felicity Jones is elvileg 3 részre kapott szerződést pedig az elsőben kivégezték a karakterét. Amúgy nagyon remélem hogy azért lesz folytatás, mert egyrészt pár dolgot eléggé belengettek amit ha nem akarnak folytatást akár ki is vághattak volna (pl. Qi'ra utolsó jelenete, nem akarok spoilerezni- rögtön két fontosabb szereplő sorsa is kérdéses onnantól), meg aztán szerintem ha kijön a Clone Wars befejező évada (illetve ha a 9. részt sikerül úgy megcsinlni hogy ne keltsen akkora utálatot mint a 7-8.) akkor lehet hogy megéri majd. Nyilván anyagi szemnpontból, szigorúan a számokat nézve így is nyereséges (és a DVD kiadások még most jöttek meg, az még rádob majd nem keveset), csak ugye messze elmarad az eddigi SW filmek bevételeitől. Amúgy nekem tetszett, szerintem kiváló film volt, pörgős, érdekes, elég jó humorral, tele fordulatokkal és érdekes karakterekkel meg néhány régi ismerőssel, nem értem miért pocskondiázzák ezt is sokan. Érdekelne nekik akkor mi lenne a jó, mit szerettek volna látni.
2018. szept. 25. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!