Star Wars Solo-nak szerintetek lesz folytatása?
Eléggé úgy tűnik, mintha félbe lett volna hagyva a történet.
Esetleg az elképzelhető, hogy az Obi-Wan film lesz a folytatása?
Egyenlőre még a spin offokon is gondolkodnak a solo bukása után
Amúgy már kezdem sajnálni a Disneyt, kb minden egyes SW projektjük egyre nagyobb utálatot kap (khm SW Resistance)
Igen, nyilván az volt a terv. Alden Ehrenreich-nak 3 filmre szól a szerződése, és persze visszahoztak Obi-Wan múltjából egy szereplőt, és tudjuk hogy tervekben volt egy Boba Fett és egy Obi-Wan film is, amik ugyanebben az időben játszódtak volna. Szó volt egy Lando-filmről is, mivel sokan szerették a karakterét.
Ami meg az egész "bukás" dolgot illeti: a Solo-val egyetlen gond volt (pénzügyileg), hogy nagyon drága lett végül az elkészítése. Eleve hatalmas büdzsével indultak, aztán a film felét újra kellett forgatni. 393 millió dollár az elég jó eredmény, most éppen az év 14. legtöbbet kereső filmje. Annyi, hogy az Obi-Wan filmet realisztikusabban kell árazni. Ezek a filmek a mag rajongóknak szólnak, azoknak is a fele valamilyen okból irreálisan gyűlöli a Disney-t, Kathleen Kennedy-t meg főleg. Szóval a mag rajongók felének szól. Egy ilyen filmnek a reális büdzséje 100 millió dollár, nem 250 millió. Abból is nagyon remek sci-fit lehet forgatni. A kardozás amúgy is olcsóbb, mint az űrcsata. Szóval nincsen semmi veszve, csak kicsit újra kell gondolni a dolgokat. Az ár az meghatározza a szereplőket, forgatókönyvet, helyszíneket, díszleteket, stb. stb. stb. Át kell ezt gondolni, dehát ez a teljes munkaidejű állásuk, majd megoldják.
393, hasonlítsd össze a többi SW filmmel. Persze tényleg nem rossz és ennek a pénzügyi "bukásnak" voltak okai, nem csak az hogy a fanok rühellik-e a Disneyt
De a hangsúly nem is ezen van
Először is én kijelenteném, hogy nekem nagyon teccett a film, de elismerem, hogy az egész szerkezete elég szokatlan egy önálló filmhez. Most,ennek kettő oka van:
-1 Ugye, hogy lesz egy folytatás, ami nagyon nagy királyság lenne és erre az egyetlen bizonyíték, hogy Ehrenreichot 3 filmre szerződtették.
-2 Hogy egyszerűen jól elcseszték és sajnos ez a valószínűbb. Ennek az egyértelmű oka a rendezőcsere és az e miatt történő újraforgatások.
A bukás oka (ami megint csak azt erősíti, hogy valószínűleg nem lesz folytatás), pedig szerintem egyszerűen az, hogy a sok újraforgatásra elhrrdált pénz miatt semmi nem maradt a marketingre és, hogy a premier nem létező időpontban volt.
Dr Goat ilyenkor a színészeket mindig több filmre szerződtetik mégpedig azért, hogy ha esetleg van valami spin off ami akkor játszódik (pl az ifjú Landorol sokat beszéltek), akkor abban tud szerepelni
Asszem a Jynt alakító színésszel is így volt, bár nem vagyok benne biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!