Mennyire lehetne ezt megcsinálni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem egy új ötlet és biztosan sokan megcsinálták ezt már, de valahogy engem nagyon vonzz...
Nemrég találtam a könyvtárban az "1001 film amit látnod kell mielőtt meghalsz" c. könyvet (2011 es kiadás).
És mivel én nagyon szeretek filmeket nézni arra gondoltam, hogy az elejétől haladva minden nap megnézek 1 filmet és vélemyényt írok róla blogban.
Szerintetek ez mennyire lenne "sikeres" mennyire érdekelne ez bárkit is?
2018. szept. 15. 11:34
1/2 anonim válasza:
Ha jól, összeszedetten írsz, akkor sikeres lehetsz.
2/2 anonim válasza:
Youtubeon nagyobb sikert érhetnél el vele, ha van affinitásod hozzá.
Végülis megírhatod blogba és ugyanazt felmondhatod egy videóra akár úgy, hogy nem szerepelsz benne. Csak egy indexkép kell a filmről, vagy akár több kép váltogatásával, amik a filmhez kapcsolódnak, poszterek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!