Csak én akarom megcsinálni a Mr. Pickles magyar szinkronos változatát?
Igen. Örülök, hogy nem adják Mo.-n azt az elmebeteg hulladékot. Adult Swim gyöngyszeme...Rick and Morty-ról tetszett már hallani? Vagy Metalocalypse-ről? Esetleg Aqua Teen Hunger Force-ról?
Mindegy. Ha neked tetszik a Mr. Pickles (bár mondjuk nem tudom, mi jó van abban a sátánista és beteg műsorban), nézzed. Tiszteletben tartom a véleményedet. De szerintem csak te csinálnál hozzá magyar szinkront.
Köszönöm az őszinte vélemény nyilvánítást kedves válaszoló Csak szeretném kommentelni hogy a Sátánizmus ugyanúgy jelen van a POP zenében amit nap mint nap A Music FM-en és ehhez hasonlókon adnak csak ott ugyebár rejtett/kódolt üzenetként jelenik meg hogy hogyan csesszük el a világot és tegyük tönkre egymást anyagi javak megszerzése érdekében
De ugyanez a média a TV-Ben RTL Klub,TV2... Sztárok,valóságshowk,nyomorult szappanoperák
De akkor ne álljunk meg térjünk ki a közösségi médiára is úgy mint a Facebook... (Arról szerintem nem kell mondanom semmit) Szóval csak annyit akartam ebből kihozni hogy a Mr.Pickles ennek a legeslegkisebb részét képezi
És nem rejtett üzenetek hordozója sokkal inkább jó értelemben vett beteg műsör és pont ezért jó
Ha meg az egyház és a vallás miatt mondod amit mondtál hát... Na azt a témát meg végképp hagyjuk... De elfogadom hogy sokaknak nem tetszik mert underground
És ami nem Mainstream azt le kell fikázni
Ki nem állhatom a popzenét, főleg a Music FM-féle vackokkal vagyok így. Tévét egyáltalán nem nézek, mert annyira nincs benne semmi, hogy az nem igaz.
Na, ezt letudva, a Mr pickles szerintem továbbra is egy sátánista moslék, de ha szereted, akkor nézzed nyugodtan, nem szólok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!