Honnan tudta hogy a földön van?
A II. Világháború idején Howard Stark meg találta a Teseract-ot, azaz a Shield-hez került. Fury mégis azt mondta, hogy nem rég került a kezére és azért akar fegyvert gyártani mert Thor a földre jött és hogy vannak idegenek.
Loki kapott egy sereget azért cserébe, hogy meg szerezze a Teseract-ot (Később kiderült hogy Thanos-nak kellett). Loki vagy Thanos vagy bárki honnan tudta, hogy a földön van? Már Kr.e. óta ott van, A II. világháborúban a vörös koponyához került. Miért most indultak érte?
#1/2 Teljesen jogos a kérdés!
#2/2 Igen de ha láttad a filmet, akkor Howard Stark meg találja az óceánban és azóta a Shield-nél van. Fury akkor kezdett vele foglalkozni, amikor Thor a földre látogatott és félt hogy az emberiség nincs egyedül.
Fury előtte is tudta, hogy nincsenek egyedül, ezért kezdte el összegyűjteni a Bosszúállókat.
Elvileg a Captain Marvelbe fog azzá Nick Furyvé változni, akit mi ismerünk. Ugye a kree-k és a skrull-ok is benne lesznek.
(Egyik ismerősömtől hallottam persze ez nem készpénz csak egy elmélet) loki és thanos végig "tartották a kapcsolatot" és tudták ha lokit megölik thor előtt akkor nem lesz kérdés, hogy mi lett vele. Az hogy loki honnan tudta azt nem tudom pláne hogy "véletlenűl"került a földre vagy tényleg úgy, hogy ugye thanosnál volt az elme kő és azzal.. ezzel az elmélettel az a baj, hogy mit kezdene thanos lokival miért kellene neki? Az, hogy miért adták oda lokinak az elme kőt arra 3 lehetőségvan
*vagy nem tudták, hogy mi az
*minden esélyt meg akartak adni neki hogy loki sikerrel jár
*vagy tudták, hogy csak ultron és stark tudja "kiszedni" a követ a jogarból
Loki és Thanos szerintem közvetlenül sosem találkoztak előtte, mindig csak valaki által, (mert míg Thanos nem indult el maga, addig mindig mással végeztette a piszkos munkát, kivéve a bolygók meghódítását.) A Bosszúállók első részében is ha jól emlékszem a kree-k vagy valamelyik más sötét faj adta a Jogart Loki kezére. A Végtelen Háború elején nagyon az jön le, hogy Loki nem ismerte.
Loki hatalomvágya az uralkodásra + hogy a földön volt a Tesseract, így két legyet ütött egy csapásra, így Thanosnak sem lett volna dolga a földön.
Az utóbbi kommentelőnek azt mondanám, hogy talán, de csak talán a második pont amit említ, annak van alapja, hogy Loki sikerrel jár.
Az, hogy nem tudták, hogy mi az az kicsit furcsa azok után hogy "Thanost sújtja a tudás átka" (Bár jó lenne tudni, hogy ez a képesség, ha lehet annak mondani, honnan ered)
Stark nem tudta volna egyáltalán kiszedni a követ a jogarból. Ultron már igen mivel vibrániumból volt. A köveket csak a nagyobb hatalamu emberek/lények képesek úgy a kezükben tartani, hogy nem pusztulnak el, szóval Thanos is bármikor ki vette volna. Szerintem azért nem vette ki a jogarból mert a Jogar összpontosította a kő erejét és erre szükség volt, mert még nem volt nála a kesztyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!