Harry Potter honnan tudta hogy Lucius Malfoy tette bele Ginny üstjébe Tom Denem naplóját?
Figyelt kérdés
#Harry Potter #napló #Voldemort #Dobby #Titkok kamrája #üst #Lucius Malfoy #Harry Potter és a titkok kamrája #Tom Denem
2018. aug. 16. 15:30
1/3 anonim válasza:
Hali :)
Látta...csak nem szólt :/ Legalábbis nekem ez esett le.
https://www.youtube.com/watch?v=EvWihzwI2uY
1:24-kiveszi a könyvet az üstből
2:10-már két könyv van az üstben
2:11-Harry értetlen fejet vág de nem szól
2/3 anonim válasza:
Jé:D Én azt hittem , ráhibázott, vagy csak kitalálta, hogy fölszabadíthassa Dobbyt:) De akkor látta:)
3/3 anonim válasza:
A filmben. A könyvben (ami az eredeti) nem látta, mert összeverekedett Lucius és Artur Weasley és akkor kerültek a könyvek a földre. A végén árulja el Dobby, amikor Dumbledore irodájában vannak, azzal, hogy rá mutogat. Innen tudta meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!