Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Olvasta valaki mi lesz danarys...

Olvasta valaki mi lesz danarys szel?

Figyelt kérdés
a 8. évad vége nagyon nem tetszett neki legalábbis az interjúkból ez vehető észre
2018. szept. 8. 12:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Megérkezésekor egy egész hajóflotta egy dotraki serege egy makulátlan sereg plusz három sárkány plusz egy rabszolgasereg harcolt vele saját akaratukból. Ellenben a lanniaterek oldalán csak zsoldosok vannak akik bármikor lelépnek ha több pénzt kapnak. Tyrion a legjobb példa még a saját családtagjaikat se tisztelik. Kiakarta végeztetni ok nélkül a saját gyerekét. Ha ezek állnak a legközelebb hozzád egy testvérbszó aranyásó rongyrázó pcsa akkor fura lehetsz.
2018. szept. 9. 19:12
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Dany a sárkányai miatt ért el mindent, nem önerőből. A sárkányok nélkül a sivatagban pusztult volna el.
2018. szept. 9. 19:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Abban igazad van, hogy Joffrey nem tudott uralkodni (de ő ugyebár név szerint nem is volt Lannister, úgyhogy nem igazán értem, hogy is jön ide), de ez egyébként sem számít, mivel ő csak név szerint volt az uralkodó, azt mindenki tudja, hogy akkor is Tywin uralkodott Joffrey helyett, és az őrült király uralkodása alatt is ő tartotta egészben a birodalmat. Szóval a Lannisterek uralkodása igencsak működőképes, Tyrion is jó uralkodó lenne, csak sajnos a rendellenessége miatt nem tisztelik. (Zárójelben jegyzem meg, hogy mostanra már egyértelműen Jaime is jó uralkodó lenne, az ő karaktere fejlődött a legtöbbet a 7 évad során.)

Na de várjál csak... Cersei nem puffogtatta, hogy ő lenne a "jogos örökös", (nem úgy mint Dany tette ezt eddig 1000 alkalommal,) ő nem az apja árnyékában jutott uralomra, hanem önerőből. Mint ahogy láthattad is...szépen kiiktatta a riválisokat a hatodik évad utolsó részében, és neki nem kellett hozzá egyszer sem azon nyavalyognia, hogy "pedig a fater is király volt, akkor én is királynő akarok lenne, mert az nekem kijár". Cersei nagyon jól tudja, hogy senkinek nem jár semmi, mindenkinek az jár, amit saját maga kiharcol.

Ezzel szemben Dany-nek ott vannak a sárkányai, és még így is egyfolytában arra veri, és nyafog, hogy "én vagyok a sárkányok anyja, a láncok leverője, meg az apja f**a"... k**va unalmas már a siránkozása, vegye el ami kell neki de ne siránkozzon egyfolytában.

Ott volt neki a 3 nagy dög, (most már csak 2 hála az égnek) és még így is csak szerencsétlenkedik, meg nyavalyog... Engem nagyon fel tud baxni.

Akkor már inkább élesszék fel Hodort és ültessék a trónra, ő még azért sem siránkozott, hogy kvázi a sorozat felében szamárként használták Brandon szállításra :D

2018. szept. 9. 20:14
 14/18 A kérdező kommentje:
Töletlenkedés nekem sem tetszik. Cersei sárkányai a pénz. ha nem lenne pénze az apja pénze akkor ott döglött volna meg meztelenül a sitten. Csak szórja az apja pénzét legyilkolja a szövetségeseit meg akarja ölni saját testvérét a másikkal kefél és gyereket csinál a saját testvérének majd puffog miután megölik a fattyait mivel elárulta a szövetségeseit. Saját tanácsadói sem kedvelik a népe fel akarná lógatni pedig elvileg a fővárosban délen lakik ami tele van élelemmel. A startkokat a hóban éhhalál mellett is követik. Folyamatosak a viszályok az árulások. Tehát danarys és John is pénz nélkül a nulláról jött fel. Az elején a sárkányok babaméretűek voltak azzal semmire nem ment volna már jóval korábban szerzett óriás hadsereget. Plusz tyrion is mellé állt és sokszor jó tanácsot adott bár a töketlenkedés nekem sem tetszik. Sok filmmel ez a baj. Nem tudom mi volt a neve az idegbetegnek ki megette a farkát valamelyik szereplőnek és aki úgy halt meg hogy megették a farkasok de abban volt bátorság nem szarozott.
2018. szept. 9. 23:23
 15/18 A kérdező kommentje:
Szóval nem tudom ki a nagyképűbb az a 13 éves kislány aki már gyerekként toborzott egy sereget megerőszakolták, megalázták, megakarták mérgezni vagy az aki aranykalitkában felnőve tanulta hogy kell hátbaszúrni a barátot és akár a saját családodját aki pénzért veszi a hűséget aki pénzért ül a trónon és alapból ezüstkanál lóg ki a pcsájából amit a testvère szét bsztt
2018. szept. 9. 23:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Egyszer nem kapnak zsoldos a katonái annyi a hatalmának az ellenségei szétszedik.
2018. szept. 9. 23:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Van igazság abban amit írtál, de azért azt is vedd figyelembe, hogy nem h*lye Cersei sem, ha az lenne már rég halott lenne. Nagyon számító és tudja, hogy az ellensége mit akarnak lépni, nagyon jól tud taktikázni és másokat manipulálni. Persze azt nem tűri ha elárulják. Pont azért szeretem most is nagyon a karakterét, mert annak ellenére, hogy másokat tárgyként kezel, meg egy faxkalapként viselkedik az idegenekkel, azért a gyerekeit és Jaime-t mindennél jobban szereti. És többek között ez is fogott meg bennük, hogy ők ketten egymást mindennél jobban szerették, csak hát az évad utolsó részére már finoman szólva nagyon eltávolodtak egymástól.

Meg ugye azért azt is vedd figyelembe, hogy Királyvárban gyakorlatilag mindenki számító és aljas volt körülöttük, Kisujj és hasonló alattomos alakok nyalták az uralkodók seggét, a hátuk mögött meg szervezkedtek ellenük, máshogy nem is nagyon lehetne ilyen környezetben viselkedni.

Egyébként a "kutyás csávó" Ramsay Bolton volt, nagyon bírtam azt az állatot is :'D Tökös volt, kegyetlen, beteg, és még vicces is :D

2018. szept. 10. 00:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Én le merném fogadni hogy valami szexuális tevékenység közben fog meghalni.
2018. szept. 10. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!