Olvasta valaki mi lesz danarys szel?
Senki nem olvashatta, hogy mi lesz vele, mert a forgatókönyvet megsemmisítették miután leforgatták a jeleneteket, a színészeket meg seggbe is baxnák ha ilyeneket elárulnának.
Én olvastam egy "forgatókönyvet", ami valószínűleg nem valósult meg (viszont a 7. évad eseményeit meg 99%-ban megjósolta ugyanez a forrás, szóval fene tudja), ott Daenerys-t elég kegyetlenül kicsinálta Euron, és kilógatta az ablakon a hulláját xD
Habár nekem tetszene az, amit olvastam, de nem valószínű hogy akárki is tudna valamit a hivatalos végkifejletről.
hát az elég gagyi lenne
Egy alkesz áruló végzi ki. Nekem az tetszene ha mindenkit elégetne szépen beleértve az összes ellenfelét cersiet meg ezt az alkeszt de még jhon t is elégetné.
Az igazán ütős lenne.
ez a jó a sorozatban hogy mindenkinek van benne szimpatikus karakter nem egyértelmű
A mások is nyerhetnének de az a testvérbszò ribi remélhetőleg meghal. Assxem jamie szúrja le.
Hát igen. Ez ilyen, nekem Cersei, Jaime és Tyrion a kedvenceim. Közülük is Cersei és Jaime akik legjobban közel állnak hozzám, az se zavar ha egymással dugnak. Engem pl. Daenerys-nek már maga a karaktere is taszít, az hogy másra hivatkozva akar a trónra ülni: állandóan azt hangoztatja, hogy "én vagyok a jogos trónörökös" miközben az ő apja is csak elfoglalta a trónt. Ebben az esetben nincs olyan, hogy "jogos trónörökös", aki megszerzi trónt, azé lesz, ennyi. Utálom ha valaki más hátán akar hegyet mászni... A másik meg, hogy nagyon gyengén játszik a színésznő, egyszerűen nem hiteles amikor keménykedik, legszívesebben képen törölném. Na de mindegy is :D
Egyébként Dany és Jon sem jobbak, ugyanúgy vérfertőző kapcsolatban vannak, csak míg Cersei a testvérével kefél, addig Daenerys a testvérének a fiával :D Egyik sem jobb a másiknál. Amúgy még nem biztos, hogy Jaime fogja megölni Cersei-t, abban a "forgatókönyvben" amit én olvastam, Arya öli meg, de ez lényegtelen is... hisz semmit sem tudhatunk biztosra, legalábbis egyelőre.
A lényeg az mégiscsak az, hogy nagyon várom a 8. évadot, annak ellenére is, hogy a 7-ben csalódtam, már ami a minőséget illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!