Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Breaking Bad 2. évadhoz egy...

Breaking Bad 2. évadhoz egy kérdés?

Figyelt kérdés

A második évad közepén van, hogy a kopasz rendőrt (Hank), kinevezik, amiért kiikatta Tuco-t. Az új helyen nem

túl befogadók vele és a Tortugával történt találkozó után Tortugát ugyebár kicsinálják. Ezután Hank-et visszaküldik az eredeti munkahelyére, kvázi visszaminősítik. Ez miért volt? Hiszen Tortugát nem miatta nyírták ki. Vagy valamit nem értettem egészen jól (angolul nézem, így nem mindig tudom követni a szöveget) köszi

2018. aug. 31. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy emlékszem, hogy magától megy vissza, mert ugye folyton rátört a hányinger az eset után. De lehet, hogy rosszul emlékszem, elég rég láttam már. :)
2018. szept. 2. 00:38
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi, lehet, hogy úgy volt. nem értettem mindent, mert angolul nézem.
2018. szept. 3. 08:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is angolul néztem. :)
2018. szept. 3. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:
sajnos az én angolom még nem olyan jó, hogy mindent értsek, angol felirat is ment az angol szöveg mellett, így nagyjából értem, de azért néha lecsúszok valamiről :)
2018. szept. 4. 07:33
 5/5 Patriksztár ***** válasza:
Azért megy vissza, mivel nem tud ott dolgozni a határ mentén, alapból nem is kedvelték, ő sem kedvelte az embereket. Albuquerque-ben pedig megvan egy olyan csapata, akik szeretik őt és ő is bírja őket, igazából ennyi. :D
2019. jan. 19. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!