Ajánlanátok nagyon jó sorozatokat?
Once Upon a Time
Rejtélyek városa
A kísértetek órája
Melissa és Joey
Angyali érintés
Amit edsig én néztem azok ezek:
-Riverdale(dráma,van benne romantika is,de rejtélyek is vannak benne,én nagyon tudom ajánlani)[2 évados,októberben kezdődik a 3. Évadja,feliratos]
-Stranger Things(Sci-fi,gyerekek a főszereplők,de ez ne riasszon vissza téged,kicsit ilyesztő)[egyenlőre 2 évados,feliratos]
-Vámpír naplók(vámpíros,romantikus,jó kis sorozat)[asszem 8 évada van,szinkronos]
Remélem tudtam segítenk
Slasher
T@gged
Shooter
The Rain
Humans
Ray Donovan
The City & The City
The Affair
-The Pillars of the Earth
-Vikings
-Merlin
-Spartacus
-Banshee
Altered Carbon
Into the Badlands
Mr. Robot
Shameless (US)
The Crown
Agents of S.H.I.E.L.D.
Daredevil
Jóbaràtok
Supernatural
AHS
Timeless
This is us
Law & Order SVU
Gyilkos elmék
Kés/ Alatt
Ash vs Evil dead
Death Valley
Sírhant művek
Agymenők
(Èn szeretem a Trónok harcàt is)
Orphan Black
Gotham
Killing Eve
How To Get Away With Murder
Runaways
Sense8
Ha érdekelnek a jövőről szóló sorozatok akkor a The 100 A visszatérőket ajánlom tényleg nagyon jó megunhatatlan. Haonsló a szolgálólány meséje is de az kevésbé kötött le.
Kedvenceim között van a Vikingek is. Ha olyan jó pimasz sok dugásos jelenetek érdekelnek akkor a Szégyenteleneket ajánlom. Az Outlander - Az idegen cimű sorozat is sokáig lekötött ott a múltba utazik egy nő. Ha a kalózok érdekelnek nézd a Fekete vitorlákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!