Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Támogatod hogy a jégvarázs 2....

Támogatod hogy a jégvarázs 2. leszbikus film legyen?

Figyelt kérdés
Még év elején jelent meg az a pletyka hogy Elza barátnőt kap. De egyre biztosabb hogy meglépi a Disney. Szerinted jó ötlet?
2018. aug. 30. 22:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
39%
Szóval egy második Lefout szeretnél Elsából csinálni? Ne, akkor inkább legyen tényleg leszbikus, ennél az álelfogadó dolognál még ez is jobb. Mert hát mennyire nyitott már a Disney, hogy LGBTQ+ karaktereket is belerak. De persze annyira azért nem nyitott, hogy nyíltan az legyen. Nem, ezt így le lehet tagadni, gyakorlatilag egy viccnek beállítani. Nehogy a gyerekek találkozzanak normális LGBTQ+ reprezentációval! Nehogy értsék, hogy ez nem egy vicc! Nem, köszönöm szépen, akkor inkább lemondok az érveimről, és legyen Elsának barátnője.
2018. aug. 31. 10:39
 12/23 anonim ***** válasza:
11%
Igen támogatom, de csak akkor ha lesz benne ollózás.
2018. aug. 31. 12:33
 13/23 anonim ***** válasza:
63%

Egyik másik oldalon leírtam ezzel kapcsolatban a véleményem, szép, kultúrált formában, és úgy lehordtak, mintha az mondtam volna, lőjük agyon a melegeket.

Nem, nem támogatom.

Nem ítélem el, de nem is támogatom a meleg közösséget. Nekem két férfi vagy két nő kapcsolata szexuális és szerelmi szinten sosem lesz olyan természetes, mint egy férfié és egy nőé.

A gyerekek már attól is szoktak fújolni, hogy egy férfi és egy nő csókolóznak. Nem értenék meg, hogy Elsa miért egy lányt csókolgat. Ők is tudják, hogy az a természetes, hogy a hercegnő egy férfival jön össze (akinek nem is kell már hercegnek lennie).

Eleve, minek kell Elsának egy pár? Miért nem lehet őt független karakternek meghagyni? Szerintem férfi párja se legyen, mert az én szememben az valamennyire ronatná a karakterét.

Felőlem csináljának egy leszbikus hercegnőt, ha jó a történet, ugyanúgy megnézem a moziban. De ne egy már meglévő karakterre húzzák fel az egészet.

A Disney pedig még sokáig nem fog ennyire nyíltan meleg és leszbikus szereplőket alkotni.

17/L

2018. aug. 31. 14:13
 14/23 anonim ***** válasza:
56%
A Disney vezérigazgatója valami homokos? Vagy miért kell tönkretenni és beleerőltetni gyerekeknek szánt mesékbe homár szereplőket? Épp elég volt a Szépség és a szörnyeteg, holott abban sem volt semmi értelme. Már a Star Warsban is belengették, most meg ez... undorító hová tart a világ. Nem azzal kell elfogadtatni a "másságot" hogy mindenhova beerőltetik, oda is ahol semmi keresnivalója. Ezzel csak még undorítóbbá teszik.
2018. aug. 31. 14:36
 15/23 anonim ***** válasza:
39%

szerintem nem a jégvarázs miatt jött ez az ötlet,hanem a partiláz miatt.

habár ott sem indokolt ebbe mást látni,mert a húga az akit kelt,akit elhalmoz ajándékokkal és egész napos randira visz.

amúgy a világtól elzárt mentális sérült karakter sem új,mert aranyhaj ugyanaz és teljesen pozitív szereplő lett.

míg elza valljuk be hogy a tettei alapján negatív szereplő,mert annyira zárt a világa,annyira nincsen tekintettel másra,hogy azt sem veszi észre hogy halálosan megsebesíti a testvérét.

ahogy arra sem törekedik a sok év alatt,hogy megtanulja uralni a képességét.

nekem kimondottan fura,hogy ő az egyik legkedveltebb dizni hercegnő.

2018. aug. 31. 19:30
 16/23 anonim ***** válasza:
62%
Nem támogatom. Nem homofóbia miatt, mindenki azzal van akivel akar, egyszerűen nincs helye mesèben. Az elfogadás erőltetèsèvel csak ellenszenvessè vállnak mások szemèben.
2018. aug. 31. 22:43
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
Ugyan valójában nem teljesen gyerekeknek készült a Jégvarázs és én például meleg vagyok, de szintén nem értek egyet ezzel. Ha már 12+ karikásak a mai modern animációk, akkor talán valóban kaphatnánk egy erről szóló alkotást és akár pozitív hangzata is lehetne. De az ne a Jégvarázs legyen, mert abszolút nem illik a hangulatvilágába és eddigi témájába.
2018. szept. 24. 09:51
 18/23 E-Zsolesz válasza:
100%
Utolsónak teljesen igaza van. Undorító, hogy normális meleg emberként reálisan van egy véleménye és lepontozzátok! Ez az undorító, nem a melegség!
2019. jan. 27. 09:44
 19/23 anonim ***** válasza:
12%
NEM NEM NEM NEM! FÚJ FÚJ FÚJ FÚJ! Ha beleteszik odamegyek hozzájuk és mindenkit szétverek. Hívom Janit, a keményt. Szétverjük az egész Disneyt.
2019. febr. 16. 18:25
 20/23 anonim ***** válasza:
75%

Nem vagyok homofób, sőt, több meleg barátom, ismerősöm van, semmi bajom velük. De utálom ezt, hogy mostanában, mindig mindenhol ezt akarják leerőltetni az ember torkán, kábé a kurwa anyád, ha nem vagy te is meleg.

Valóban igaza van az egyik előttem szólónak, két nap leforgása alatt történt az egész film. (Már persze leszámítva, amikor Elza nem 8 évesen szerepelt, akkor nagy valószínűséggel sem nőkön, sem férfiakon nem járt az esze.)

Egyrészt Elza számomra mindig is egy független szereplő volt. Épp ettől Elza.

A Disney most amúgy is az ilyen női karaktereket szereti, az utolsó három hercegnős filmből legalább is ez jön le (Merida és Vaiana is pasi nélkül maradtak).

Amúgy sem mernék meglépni. Hatalmas nyereségtől esnének el, és akár tetszik, akár nem, nem azért csinálnak jó meséket, hogy te örülj neki, hanem hogy fizess érte a moziban, aztán vedd meg blue-rayen, meg vegyél a gyereknek Anna babát, és Elza képe díszelegjen az - emiatt kétszer olyan drága - uzsonnás dobozodon. Ha most benyögik, hogy Elza meleg, azzal máris elérik, hogy néhány országban betiltják a filmet. Csak Magyarországon 488 646 839 forint bevételt szereztek a filmmel, világszerte pedig 1 267 836 600 dollárt. Ennyi pénzt nem fognak kockára tenni. Ha egy országban esély sincs rá, hogy az emberek megnézzék, akkor abból nekik egy fillér hasznuk nem lesz.

Ha Disney meleg szereplőt akar szerepeltetni, akkor az tuti nem egy már befutott film második részének a főszereplője lesz. Szerinted hány kislányt kéne sírva kivinni a moziból, miután az ő hőn szeretett Elzája smárpartit rendezett a szomszéd ország hercegnőjével?

Ettől senki nem lesz elfogadóbb, sőt!

2019. febr. 19. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!