Melyik 10 film/sorozat lenne az? Többi lent.
Fura kérdés lesz, ne nézzetek h.lyének. :)
Tegyük fel, hogy háralévő életetekben csak 10 alkotást nézhetnétek meg, de azokat akármennyiszer.
8 film 2 sorozat vagy 9 film 1 sorozat elosztásban, akkor mik lennének?
Plusz egy kis "segítség", hogy ami filmek összefüggenek, azok számíthatnak egynek.
Például Titanic egy, de a Batman trilógia is egy vagy épp a Jurassic filmek (5) is egy. Akár az X-men filmek (9) is egy. :)
Kíváncsi lennék.
Illetve a sorozatnál inkább újat választanátok vagy olyat, amit már láttatok és szerettek?
Filmek:
1. Tetovált lány trilógia
2. Játsz/ma
3. Egészség ellenszere
4. Egy bártáncosnő vallomása
5. Magas sarok, alvilág
6. Viharsziget
7. Csúcshatás
8. Mátrix trilógia
Sorozatok: Trónok harca, szex és new york (igen, lány vagyok)
A sorozatok közül az egyik az összes Star Trek lenne, a másik az összes Doctor Who.
Filmek már nehezebbek. Vissza a jövőbe trilógia az tuti, Dogma, Egy asszony illata, Star Wars összes, Death Note filmek, A Karib tenger kalózai összes, Gru 1-2-3, Keresztapa.
Hirtelen így ezek jutnának eszembe ha most választani kellene.
Filmekből inkább vállalnék be olyat amit nem láttam, sorozatokból nem mernék ilyen feltételek mellett.
Filmek:
A Gyűrűk Ura trilógia
A Jó, a Rossz és a Csúf
Rocky filmek
Indiana Jones 1-3
Vissza a jövőbe trilógia
Forrest Gump
A remény rabjai
Star Wars 1-6
Sorozatok:
Jóbarátok
Trónok harca
Sorozatnál természetesen olyat választanék, amilyet már láttam korábban és biztosan tudom, hogy többször megnézve is leköt és filmek esetében is ugyanez lenne a helyzet.
A két sorozat nálam is a Jóbarátok és a Trónok harca.
Én filmek közül is olyanokat választanék, amiket már láttam, de nem tudom megunni őket. Ezek most így hirtelen a következők:
A hobbit trilógia
A hazafi
Aludj csak, én álmodom
Az orvosdoktor
A tökéletes trükk
Erin Brockovich
Leharcolt oroszlánok
Büszkeség és balítélet
Egyrészt elég komoly kibúvó, hogy többrészes filmek esetén egynek számítanak, így elég masszívan fel lehet tolni a filmek számát akár több tucatra. Sorozatonknál viszont miért nincs így, hogy franchise-on belül egynek számít?
Másrészt, ha így eljutnánk 60-80 filmig és 5-10 sorozatig, plusz még el nem készült részek/sorozatok, az 50-70 évre, ki mennyire optimista, nagyon kevés. Jóformán mindegy is, ki mit választ, néhány hónap, legfeljebb egy-két év és beléjük un.
Sorozat:
MASH 4077
Tom és Jerry
Film:
Gyűrűk ura - Hobbit (ezt lehet egynek számítani?)
Holt költők társasága
Szuperzsaru
Különben dühbe jövünk
Ico, a bátor lovacska
Így neveld a sárkányodat
Bosszúállók
Másnaposok
Nem kibúvó, hanem segítség és pont azért, amit leírtál, hogy több filmet is lehessen írni, ne csak 8-9-et, hogy ne unják meg olyan hamar.
Ráadásul, amit most írsz össze, ahhoz nem tartozik hozzá az, ami még el sem készült.
Pont azért jó/jobb így a lista, mert az ember elgondolkodik, hogy miket írjon bele, inkább egy olyan több részes filmsorozatot, amit kevésbé szeret vagy egy egy részes filmet, amit imád.
Az én listám:
Jurassic filmek (5)
X-Men filmek (9)
Batman trilógia
Deja Vu
Halálsoron
Titanic
King-kong (2005-ös)
Boldogság nyomában
Lost
Breaking Bed (még nem láttam)
Filmek:
Marvel filmek
Vissza a jövőbe filmek
Múmia (1999.-es) filmek
Star Wars filmek
Star Trek filmek
Kódjátszma
Underworld filmek
John Wick filmek
Sorozatok:
Sherlock
Agymenők
Sorozat:
Dexter
Breaking Bad
Film:
Batman trilogia
V for Vendetta
Gotham by Gaslight
Batman: Sötét Lovag Visszatér (1,2)
John Wick (1,2)
Shooter
Constantine
Borat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!