Ki a kedvenc Lost-Eltűntek színészetek?
#10-es
Igen, igazad van, de azért tegyük hozzá, hogy Sayidot kiképezték és ő mindig a legrosszabbat feltételezte.
Sawyert például megkínozta igazságtalanul.
9-es köszönöm, láttam már a képet, ki van nyomtatva és betéve a poszterek közé. :)
10-es igen, én is ezt bírom Sayidba, hogy rögtön át lát a helyzeten. Persze az is tény, hogy a múltja/munkája révén ez természetes.
Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy azért sokan szeretik a Lostot. :)
Hány kép van kinyomtatva a Lostról?
Illetve van más dolgod is, ami a Losttal kapcsolatos?
Én egy poharat csináltattam ezzel a képpel, illetve van egy ankh keresztes nyakláncom. :)
amúgy sayid az egyetlen gyenge pont szerintem a soriban színészileg.
egyértelmű,hogy egy indiai pali,nem pedig arab,és főleg nem perzsa.
ezért szerintem ott elba-szarintották a castingot,mert így az ő vonalát nem tudtam komolyan venni.
Kinyomtatva maximum 20, de a gépen is rengeteg kép le van mentve. :) Dvd-ék vannak és nyomtatott póló.
Engem nem zavart Sayid származása, ha nem olvasok róla, hogy a színész eredetileg indiai és Londonba költöztek, akkor rá se jövök. :)
Mennyire durva, hogy mennyi karakter tud a kedvenceink lenni.
Ben Linus is zseniális karakter.
De úgy látom valaki Sawyer ellenes, mert lepontozta azt, aki őt (a karakterét) méltatta. :)
Ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!