Ki a kedvenc szereplőd a Lost-eltüntek című sorozatból?
En azert irok!!!
Nekem Sawyer(jobban tetszik ha a Sawyer nevet ''hsznalja''); esetleg meg Charlie..de inakbb csak Sawyer
Charlie
SPOILER!
Annyira kár, hogy már a 3. évad végén meghal, nagyon bírtam.
nekem van egy top3-as listám :D
1. Charlie Pace:)
2. Benjamin Linus:D
3. Desmond Hume :D
Sawyer alap
szeretem Hugot is nagyon :"D
Én 4 szereplőt kedvelek kifejezetten, itt a sorrend:
1. Sawyer (egyértelmű :))- humora, kinézete miatt
2. Daniel Faraday - azért mert mindig olyan mintha zavarban lenne, kis cuki :)
3. John Locke - titokzatossága miatt
4. Benjamin Linus - egyszerűen nagyon birom :)
:)
Sawyer, mert pont ugyanolyan mint én.:D Ugyanaz az öntörvényű magánakvaló cinikus humorú karakter. Igazából elsősorban miatta nézem a sorozatot. Már a 3dik évad közepén tartok.
Másik kedvencem John Lock, kiszámíthatatlan és titokzatos, izgalmas karakter.
Akiket még bírok: Hugo mert rengeteget lehet rajta röhögni. Charlie, akin úgyszintén. Néha a chubakkán (kínai v kóreai csávón) is rengeteget lehet.:D
Meg az a csaló páros is poén volt akiket élve eltemettek a gyémántjaikkal.
Mr Echo-t is bírtam, sajnáltam h meghalt.
A legjobb csaj az egyértelműen Kate!!
Az arabot Sayidot eleinte nem kifejezetten bírtam, de ahogy haladunk előre a történetben egyre szimpatikusabb, a múltban látott részek miatt főleg.
Akiket nem bírok, vagy irritálnak: Az elején volt Shanon aki meghalt, Michaelt azt úgy pofán vágtam volna szívlapáttal. Ben az nekem túl sok a rosszból, ugyanígy Jack meg túl sok a jóból. Juliet, hát nem tudom. Claire is elég idegesítő.
Ja és ők bár nem utaztak a repülőn. De Jack faterja és Lock faterja hatalmas arcok voltak, versenghetnének, h melyikük volt a nagyobb szemétláda.:D
Desmondot még annyira nem ismerem, de őt is valszeg bírni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!