Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi az oka, hogy a '90-es...

Mi az oka, hogy a '90-es években készült Star Wars filmek, már közel sem olyan sikersek mint az első 3? Nem fogja meg az emberek a spiritualitás?

Figyelt kérdés

Anno a '80-as évek magyarországában már előző nap ott sátraztak a mozik előtt, hogy kapjanak belépőt másnapra a Star Warsra. Végig teltház volt a filmvetítések alatt. Hatalmas kultusza nőtt ki az első 3 epizódnak, ami a '80-as években készült...

Manapság csupán egy szokványos egyszernézhető sci-fivé vált az emberek közt. Mi az oka? Kevésbé spirituálisak az emberek? Nem fog meg minket már a Jedi-s ezotérikus milliő?

2018. aug. 26. 15:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Dehogy várt mindenki Old Republicot, csak pár rajongó, akik száma eltörpül az átlag mozinézők számához képest, akik azt sem tudják mi az a OP.

Nekem tetszik a 7-8, láttam már többször is őket, és aligha fogom elfelejteni. Az sem igaz, hogy csak gyerekeknek érdekes, de amúgy tény, hogy gyerekfilm, ahogy a SW mindig is az volt.

A kérdező már megkapta a választ, egyszerűen túl sok a konkurencia, nem tűnik már ki a többi nagy film közül.

Ja és a Star Wars még mindig űropera, vagy ha ez nem tetszik akkor űr-fantasy, de semmiképpen nem sci-fi.

2018. aug. 28. 22:34
 12/14 anonim ***** válasza:
OR*, azaz Old Republic
2018. aug. 28. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:

"míg a régi 6ot 100x is újra lehet nézni."

Ízlések és pofonok.

Én az eredeti trilógiát láttam vagy tucatszor, viszont a Baljós árnyak és a Klónok támadása sem volt képes másodjára is a fotelba ültetni.

Az Utolsó jedik ezzel szemben annyira lenyűgözött, hogy csak a moziban háromszor néztem meg.

2018. aug. 29. 00:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az az oka, hogy akkoriban nem volt konkurencia. Nagyon egyedinek számítottak régen a Star Wars filmek. Az előzménytrilógiában azért csalódtam, mert egyáltalán nem hozta vissza a régi hangulatot. Izgalmas volt meg minden, nagyot újított, de nehezen tudok rá, mint Star Wars-film tekinteni. Az új részek ebből a szempontból sokkal jobbak, vagy legalábbis nekem jobban tetszenek.

Ennek semmi köze az ezotériához.

2018. aug. 29. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!