Szerintetek Daenerys meghal az utolsó évadban? Ő a kedvencem és elég sok mindent olvastam és ha belegondolok, tényleg előfordulhat.
Figyelt kérdés
2018. aug. 25. 02:28
2/8 anonim válasza:
Tuti. Már nagyon kezd megkattanni :D
3/8 anonim válasza:
a vastrónért folyó harcban egyedül Dany őrizte meg józanságát,kivéve talán egyszer dickon tarly esetében.Viszont az is érthető volt.Elfogult vagyok a csajjal(baromira bejön)több helyen írtak váratlan fordulatokról a végét illetően,amely sokkolni fogja a nézőt, és tartok tőle hogy az hbo nem tervez happy end-et és kifogják (ny)írni a csajt a felvezetett jóslat miatt
4/8 Gyürke válasza:
Lehetséges. A forgatás befejeztével Maisie Williams (Arya Stark) feltöltött egy képet rajta a véres cipőjével, a kép alatt pedig elbúcsúzott a sorozattól, és ezt írta a hashtag-ek közé: ,,#lastwomanstanding". Ez lehet akár egy spoiler is, miszerint Arya marad az utolsó élő női karakter.
5/8 anonim válasza:
Dany meghal szülésben, miközben a Jon Snow-val közös kislányuknak ad életet. (Akit Lyanna-nak fognak elnevezni.)
Ez fog történni. A kiszivárogtatott anyagban volt benne. (Senki ne mondja, hogy az kamu, mert a 7. évadét is kiszivárogtatták és az is igaz lett.)
6/8 anonim válasza:
Persze, de előbb még kefél egyet valakivel. Aztán meg visszajár majd hogy szellemként is kefélhessen. Ő erre van. :D
7/8 anonim válasza:
Dany-nek 3 szexpartnere volt az életben, szerintem ez nem olyan sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!