Horror jumpscare nélkül?
Figyelt kérdés
olyat keresek amiben nem ugrik valami a pofámba egyszer sem de nem csak monoton trancsirozásról szól,valami jó története legyen.2018. aug. 21. 16:29
1/7 anonim válasza:
Szerintem az nem is igazi, vérbeli horror, amiben nincs jumpscare.
2/7 anonim válasza:
Szerintem 1-2 jumpscare még jó de ha csak abból áll egy horror az rossz. Egy jó horror szépen fölépíti a feszülcséget hogy utána csak felkaocsolt lámpa mellet merj csak aludni ;)
4/7 A kérdező kommentje:
azért kell jumpscare mentes mert szivbeteg vagyok és a hirtelen ijedség nem tesz jót
2018. aug. 21. 17:12
5/7 anonim válasza:
Amit linkeltem abban nincs... asszem de rég láttam aszóval lehet h a végén van egy
6/7 anonim válasza:
Lehet hogy van bennük egy-kettő, de nem jellemző rájuk, ezért nem emlékszem:
Dr. Caligari
Nosferatu
Frankenstein
Szörnyszülöttek
Vámpír (1932)
Frankenstein menyasszonya
Panoptikum
A testrablók támadása
Kamerales
Szemek arc nélkül
Az élőhalottak éjszakája
Farkasok órája
Rosemary gyermekeAz ördögűző
The Rocky Horror Picture Show
Salo, avagy Szodoma 120 napja
Carrie
Radírfej
Videodrome
A légy
7/7 anonim válasza:
Állítólag az örökség ilyen film. Még nem láttam de azt mondják hogy nem a jumpscare-re épít de végig félelemben tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!