Iphone telefonra valamilyen ingyenes alkalmazáson keresztül hogyan tudok letölteni magyar nyelvű sorozatot amit a letöltés után internet nélkül is tudok nézni?
Jó hogy nem ingyen pénzt, vagy örök életet kérsz.
Mit gondolsz ki fog létrehozni egy ilyen alkalmazást pusztán szív jóságból, mindezt persze feketén és ingyen, de úgy, hogy gördülékenyen és hibátlanul is működjön?
Még a fizetős szolgáltatások, mint amilyen a netflix is, éppencsak működnek, ha azt vesszük milyen lassan jutottak el ide, nincs magyar szinkron és többnyire offline se lehet használni, bár a netflixet talán már igen.
Tényleg nem tudom mit gondoltál...
Legális úton sehogy, mivel iphonod van így méginkább sehogy. Androidon kiügyeskedhető sok minden. De hát ez akárhogy is nézem kétszeres bukta.
Max, ha előfizetsz különféle "online videotéka" szolgáltatásokon, de sehol se rémlik, hogy offline lehetne. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs, csak utána kéne járni (ne várj túl sok sikert)
“Legális úton sehogy, mivel iphonod van így méginkább sehogy. Androidon kiügyeskedhető sok minden. De hát ez akárhogy is nézem kétszeres bukta.”
Legalább ne csináljunk úgy, mintha erre lenne androidon egy kész megoldás, mikor nincs.
Vagy tévedek?
Van olyan ingyenes alkalmazás, ahol magyar nyelvű sorozatokat lehet offline is nézni? Ha jól tudom nincs, akkor meg ne keverjük a dolgokat, az iphone kötöttségeinek semmi köze ehhez.
“Androidon kiügyeskedhető sok minden. ”
Remélem nem a torrentre gondoltál mert nyílvánvalóan nem ezt keresi a kérdező. Meg ha jól értem főleg nem ügyeskedni akar, hanem valamit ami minden erőbefektetés nélkül műköidk.
Ellenben jó lenne neki az asztali gépről torrentezés is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!