Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy hete néztem meg a Love,...

Egy hete néztem meg a Love, Simon c. filmet (Kszi, Simon) és egyerűen nagyon a hatása alatt voltam és vagyok még most is. Más is érzett hasonlót a film után? (ja, és sírtatok a végén? )

Figyelt kérdés

#film #Simon #Kszi, Simon #Love Simon Love #Köszi Simon
2018. aug. 20. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg szeretném én is nézni , spoieleresen el tudnád mondani mi volt a vége? Félek hogy nem happy end köszi
2018. aug. 20. 20:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Ne kérj tőlem ilyet, kérlek. Annyit elmondhatok hogy egy teljesen érthető, szerethető és megható filmről van szó. Nézd meg mindenképp, és írd meg, Rád milyen hatással volt a film.
2018. aug. 20. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különöset nem éreztem a film megnézése után. Viszont szerintem is jól sikerült.
2018. aug. 21. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is egy nagyon jó film lett. Bár Nick Robinson-nak ezt a szerepet nem nagyon sikerült felvennie szerintem.
2018. szept. 5. 21:49
 5/6 anonim válasza:
100%
Nekem nagyon tetszett a film, kb egy hete néztem meg én is, a hatására coming outoltam a barátaim előtt, akik nagyon de nagyon jól fogadták. Illetve nagyon sokat segített abban, hogy elfogadjam önmagam.
2018. szept. 16. 06:31
 6/6 anonim válasza:
100%
A vegen olyan szinten sirtam hogy az elkepzelhetetlen :D hat ram csak olyan hatassal van hogyha lenne jeg 1000 resze tuti megneznem az osszeset uristen
2019. jan. 2. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!