Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én vagyok ilyen sorozat...

Csak én vagyok ilyen sorozat őrült? :D

Figyelt kérdés
Öszegyűtjöttem és 52 sorozatot néztem/nézek/nézni fogok. Kicsit le is döbbentem xD

2018. aug. 18. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
570 sorozatnál tartok, több tíz van tervbe véve nézésre de néha mindig megtorpanok, hogy vajon melyik a következő amit nézni kellene, mert erősen hangulat-, és fáradtság-függő.
2018. aug. 18. 19:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Úristen... Az nem semmi XD Nem is tudtam, hogy létezik annyi sorozat. Vannak személyes kedvenceid?
2018. aug. 18. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak az USA-ban évente több tíz új sorozat indul, mindig van utánpótlás. Csak a 2017/18-as évadra majdnem 40 premier sorozatot találtam amit érdemes lehet nézni.

Nem tudok megnevezni semmit, mert ha valami rémlik, úgyis azt mondanám hogy kedvenc, illetve amiket épp az utolsó között néztem azokról ugrik be, hogy milyen jó is volt. Több tízes toplistának nincs értelme.

Amúgy szinte csak a sorozatjunkie kritika-blogra hagyatkozok, az ottani pilotkritikák majd évadkritikák, és a kommentek nagyban meghatározzák hogy mi lehet érdekes, meg az éves nagy májusi upfronts-bejelentések hogy miket rendeltek be a következő évre.

Plusz én semmi nem nézek hetiben premierkor, csak az évad vége után egyben darálva, így egészen más élményt jelentenek. Szabadidő függvénye hogy mennyire lehet ezt tartani, a listám szerint még mindig van 2012-es indulású sorozat amit most már 6 éve nem sikerült elkezdeni, és nagyjából 1 éve már pilotkritikát is alig olvasok, most 58 olyan sorozat vár amibe még nem kezdtem bele és még mindig van új évada, miközben az éves lemaradást próbálom pótolni annál a 93 sorozatnál aminek idén volt új évada és még mindig folytatják.

De ha mindenképpen kell mondani egy sorozatot ami nagyon ott van: a The Leftovers. Irtó megosztó, de ha a kedvelők oldalán vagy akkor elég ütős.

Teljes listát ebbe a kérdésbe már tettem képpel:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..

2018. aug. 18. 20:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem tudod esetleg, hogy a leftovers részeit hol tudom magyar felirattal nézni?
2018. aug. 18. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
52? Hogy tudtál ennyi sorozatot végignézni, mennyi időbe telt? :) Ez rengeteg. Én csak olyan 10-20-nál járok még, mert nagyon válogatós vagyok, csak azokba fogok bele, amelyekről tudom, hogy igényes, mint a Hannibal például. Megmutatod a listádat? Szemezgetnék belőle szívesen, hátha megtetszik valamelyik. :)
2018. aug. 18. 21:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Azért beletelt pár évbe :)

A személyes nagy kedvenceim:

The 100

A szolgálólány meséje (idén azt hiszem a top 1 sorozat lett)

Éles tárgyak (Sharp Objects)

Thirteen

Impulse

The sinner

13 Reasons Why (13 okom volt)

És a továbbiak:

The fosters

Switched at birth (Elcserélt lányok)

Riverdale

Better Things

Heartland

Odaát

Stranger Things

Beyond

Gyilkos elmék

Klikk

Life sentence

Pretty little Liars

Big Little Lies

Grace Klinika

Teen Wolf

H2O (jó ezt még régen néztem xd)

Vámpírnaplók (ez nem nyerte el a tetszésem kb évadot néztem)

Walking Dead

Fear The Walking Dead

Family Guy (nem maradhad ki :D)

A búra alatt

Trónok harca (elég híres sorozat :D)

Grimm

Csajok (pár részt néztem csak)

Barátnő rendelésre (ebből is csak egy két rész)

A szökés

Két pasi meg egy kicsi (még régebben)

Doktor House (ez is régebben xd)

Gossip Girl

Famous in love

Flash

Intézet (még régen)

Shadowhunters

Shannara

Scream Queens (ezt sem szerettem annyira)

The Crossing

The end of the fucking world

Eye Candy

Westworld

Amik kijöttek már de még se felirat, se szinkron:

Free rein

Insatiable

Azt hiszem így ennyi :D Jó válogatást.

2018. aug. 18. 23:15
 7/7 anonim válasza:
Lucifer nagyon jooo :) és a the 100 :)
2018. aug. 20. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!