Csak én vagyok ilyen sorozat őrült? :D
Csak az USA-ban évente több tíz új sorozat indul, mindig van utánpótlás. Csak a 2017/18-as évadra majdnem 40 premier sorozatot találtam amit érdemes lehet nézni.
Nem tudok megnevezni semmit, mert ha valami rémlik, úgyis azt mondanám hogy kedvenc, illetve amiket épp az utolsó között néztem azokról ugrik be, hogy milyen jó is volt. Több tízes toplistának nincs értelme.
Amúgy szinte csak a sorozatjunkie kritika-blogra hagyatkozok, az ottani pilotkritikák majd évadkritikák, és a kommentek nagyban meghatározzák hogy mi lehet érdekes, meg az éves nagy májusi upfronts-bejelentések hogy miket rendeltek be a következő évre.
Plusz én semmi nem nézek hetiben premierkor, csak az évad vége után egyben darálva, így egészen más élményt jelentenek. Szabadidő függvénye hogy mennyire lehet ezt tartani, a listám szerint még mindig van 2012-es indulású sorozat amit most már 6 éve nem sikerült elkezdeni, és nagyjából 1 éve már pilotkritikát is alig olvasok, most 58 olyan sorozat vár amibe még nem kezdtem bele és még mindig van új évada, miközben az éves lemaradást próbálom pótolni annál a 93 sorozatnál aminek idén volt új évada és még mindig folytatják.
De ha mindenképpen kell mondani egy sorozatot ami nagyon ott van: a The Leftovers. Irtó megosztó, de ha a kedvelők oldalán vagy akkor elég ütős.
Teljes listát ebbe a kérdésbe már tettem képpel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Azért beletelt pár évbe :)
A személyes nagy kedvenceim:
The 100
A szolgálólány meséje (idén azt hiszem a top 1 sorozat lett)
Éles tárgyak (Sharp Objects)
Thirteen
Impulse
The sinner
13 Reasons Why (13 okom volt)
És a továbbiak:
The fosters
Switched at birth (Elcserélt lányok)
Riverdale
Better Things
Heartland
Odaát
Stranger Things
Beyond
Gyilkos elmék
Klikk
Life sentence
Pretty little Liars
Big Little Lies
Grace Klinika
Teen Wolf
H2O (jó ezt még régen néztem xd)
Vámpírnaplók (ez nem nyerte el a tetszésem kb évadot néztem)
Walking Dead
Fear The Walking Dead
Family Guy (nem maradhad ki :D)
A búra alatt
Trónok harca (elég híres sorozat :D)
Grimm
Csajok (pár részt néztem csak)
Barátnő rendelésre (ebből is csak egy két rész)
A szökés
Két pasi meg egy kicsi (még régebben)
Doktor House (ez is régebben xd)
Gossip Girl
Famous in love
Flash
Intézet (még régen)
Shadowhunters
Shannara
Scream Queens (ezt sem szerettem annyira)
The Crossing
The end of the fucking world
Eye Candy
Westworld
Amik kijöttek már de még se felirat, se szinkron:
Free rein
Insatiable
Azt hiszem így ennyi :D Jó válogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!