A Halálsoron a metacritic oldalán, hogy-hogy csak 61-es értékelésű?
Figyelt kérdés
Mi az, amivel nincsenek megelégedve?
Mivel a könyvet nem olvastam, így nem tudom mennyire ábrázolja hűen.
De nekem nagyon tetszik, az egyik kedvenc filmem.
2018. aug. 16. 21:20
21/25 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy mindenképpen az eredeti koreai verziót nézd meg, ne a 2013-as amcsi remake-et.
Tarantino szerint az a "legtarantinosabb" film, ami eddig készült. - Annak ellenére, hogy köze nem volt hozzá :D
22/25 A kérdező kommentje:
Rendben.
Bár én a Tetovált lányból is az amerikait néztem meg Fincher miatt, de tervezem megnézni a svédet is, annak úgyis van két folytatása, ahogy a könyvben is.
Amúgy jó sok filmet láthattál, ha az én összevissza listámból csak kettőt nem láttál.
2018. aug. 18. 02:06
23/25 anonim válasza:
Aham, csak a Tetovált lányból mindegyik jól sikerült, sőt, szerintem a Fincher-es talán még jobban is van megrendezve, de az eredetiben meg jobb alakítást nyújt a főszereplő. A folytatásokat sajnos én sem láttam.
24/25 anonim válasza:
Milyen szép szerelem szövődött itt kérem :D
25/25 anonim válasza:
Hát látod... valakivel így is lehet, nem muszáj mindig egymásnak esni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!