Melyik a kedvenc Johnny Depp filmed?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 21:40
11/15 anonim válasza:
Félelem és reszketés Las Vegas-ban.
13/15 anonim válasza:
Nekem regebben o volt a kedvenc szineszem, ezert eleg sok filmjet lattam, ezek a legjobbak szerintem:
Felelem es reszketes Las Vegasban
Gilbert Grape
Arizonai Almodozok
A halal ara
Holtido
Titkos ablak
Ezek tetszettek a legjobban, de persze egy csomo masik is nagyon jo meg, de amiket irtam szerintem nezd meg:)
14/15 anonim válasza:
Álmosvölgy legendája, Kilencedik kapu, Pokolból, A halál ára, Betépve, Volt egyszer egy Mexico, Rochester Grófja, Sweeney Todd, Karib, Félelem és reszketés LV-ban, Csokigyár, de mindegyik filmjét imádom, ő a kedvenc színészem! :)
16/L
15/15 Mads97 válasza:
Na jó.. Én nem őt bírom,de testvérem.. húhh... Ollókezű Edward,Cry Baby(na a Cry Baby zenéitől zeng az egész ház,szerencsére már fülhallgatóval hallgatja.. te jesszus.. valami "King Cry Baby,Doing Time for Being" vagy mittomén..:) ,Sweeny Todd,Kilencedik kapu,Betépve,Charlie és a csokigyár.. minden.. De az Ollókezű Edward és a Cry Baby ... az aztán.. :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!