Ti kivel tudtok a leginkább azonosulni a Harry Potter filmekből?
Szóval élősködő vagy aki elszívja más lelkét ? :D
Talán Neville Longbottom hasonló fejlődésen mentem én is keresztül.
Hmm, jó kérdés...kb mindenki szerint kiköpótt Ginny Weasley vagyok (még külsőre is, alacsonyság, szeplők, vöröses haj), a fura, hogy pont ő az, akit annyira nem kedvelek :D de ha ezen továbbsiklom, tényleg vannak hasonlóságok, én is nyughatatlan, kalandvágyó, független személyiség vagyok és én is szenvedtem sokáig plátói szerelemben, amikor sajnos nem voltam olyan bátor, mint máskor.
Az az eltérő, hogy én a Mardekárt (összetartás, intelligencia és én nem hiszem, hogy ott mindenki gonosz, szerintem ez csak egy rossz előítélet, ami rendesen rányomja a bélyeget a többi házzal való kapcsolatra) és a Hollóhátat (okos, szorgalmas diákok) kedvelem és ezekbe is illenék inkább.
voldemort-al.
mert egy ilyen varázsvilágba csöppenve és ilyen lehetőségek birtokába jutva engem is leginkább a halhatatlanság elérése érdekelne.
de ilyen szempontból írhatom nicolas flamel-t is.
mert ő meg elkészítette a bölcsek kövét.
szóval ők ketten.
Luna lovegood :) különc,visszahuzodo, fura :)
Illetve még harry. Bátor, visszahúzodó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!