Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miről szólt az Oitnb 5. évada...

Miről szólt az Oitnb 5. évada (spoiler! )?

Figyelt kérdés
Mire kijött a 6. évad elfelejtettem, hogy miről szólt az előző. Azt tudom, hogy Poussey meghal mert egy őr ránehezedik és megfullad, meg azt is tudom, hogy Piscatella kínozta a rabokat (de azt nem, hogy miért) és végül a rabok megölik Piscatellát? Ki öli meg végül és a raboknak hogy sikerül kiszabadulniuk? A 6. évadot elkezdtem nézni és Ruiz és Gloria nagyon nincsenek jóban. De mi történt köztük? És Dogettnek hogy sikerült megszöknie az őrrel? Mi történt Caputoval? El tudnátok mondani a legfontosabb részeket az 5. évadból? De nem kérek spoilert a 6. évadból

2018. aug. 8. 16:20
 1/2 A kérdező kommentje:
Daya végül megölte az őrt akire ráfogta a pisztolyt?
2018. aug. 8. 16:23
 2/2 anonim válasza:

Piscatella elmebeteg volt és nem bírta Redet.

Nem, szabadon engedték, de mikor ment volna ki az ajtón pont lelőtték akik jöttek a rabokat elfogni.

Ruiz átvágta Gloriát azt hiszem úgy, hogy kiszabadította az őröket.

Dogett úgy szökött ki, hogy volt egy lyuk a kerítésen és végül megtalálta azt a kis házat.

Caputo kiszabadult és elég jóba lett Figgel :)

Kicsit késői válasz, de remélem valakinek tudtam segíteni

2019. júl. 1. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!