Pretty Little Liars-ban kik ezek a szereplők?
Charlotte DiLaurentis, Mary Drake, Alex Drake, Bethany, Veronica Hastings
Ahol járok még nincsenek benne, de kíváncsi vagyok kik és mi közük van Alisonhoz, Jasonhöz, Spencerhez és családjukhoz?
SPOILER
Charlotte DiLaurentis Alison anyukája és Mary Drake ikertestvére aki egyben Spencer anyja de Veronica Hastings is Spencer anyja.Valami ilyesmi dereng róluk
Jobb, ha a sorozat haladtával jobb rájönni, de szerintem akit érdekel, az mindenhogy megkeresi neten, meg minden, szóval leírom. ^^
SPOILER!
Jessica DiLaurentis (Jason és Ali anyja) testvére Mary Drake (Jessica és Mary ikertestvérek). Mary Drake gyereke Charlotte, Spencer és Alex Drake. Ugye Spencer vérszerinti anyja Mary, és az apja ugye Peter Hastings. Na de ugye Spencert Veronica Hastings nevelte fel, szóval ő az édesanyja, csak ugye nem a vérszerinti.
Bethany pedig a Radley betege volt, és ugye az elején az ő holttestét azonosították úgy, mint Alison DiLaurentis.
Nagy vonalakban ennyi. Azt hiszem jól írtam mindent, de ha nem, akkor remélem valaki kijavít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!