Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti értitek ezt a Szolgálólányban?

Ti értitek ezt a Szolgálólányban?

Figyelt kérdés

A 2. évadban Fredé bújkált egy családnál. Hogy lehetnek családok több is ? Ugye mentek misére...

Vagy a sofőrnek lesz felesége akit az anyja nevelet,ezt is hogy lehetséges ?

Azokból a nőkből hogy hogy nem lett szolgálólàny ?

2018. aug. 2. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Hello. Bár már nem teljesen emlékszem, de ha jól rémlik, azok az asszonyok nem lettek szolgálólányok, akik az első férjükkel vannak, illetve akik első feleségek. Mert ha jól emlékszem, valahol mondja is June, hogy ha Luke-nak ő lett volna az első felesége, akkor ő is úgy élhetne.
2018. aug. 2. 11:19
 2/3 Márciuska ***** válasza:
90%
A sorozatot nem láttam, de igen, a könyvben így van: akik az első férjükkel vannak, azokból nem lett szolgálólány. Az elvált nőket vagy csak élettársi kapcsolatban élőket ítélik erkölcstelennek és küldik átnevelőtáborba, belőlük lesznek a szolgálólányok. Vannak családok, hiszen a szolgálólányok is családoknál szolgálnak, a feleségek helyett kell teherbe esniük.
2018. aug. 2. 14:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm így már értem.

Én a szürke ruhás családokra gondoltam volt 1-2 rész akiknél June bújkált :)

2018. aug. 2. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!