The Walking Dead. Rick kiszáll?
Most látom eléggé felkapott a hír,hogy Rick ki akar szállni a sorozatból...Ez engem egy kicsit sokkolva érintett :/
Szerintetek Rick nélkül is jó lenne a sorozat?
Van értelme folytatni?
És 100% hogy a 9. évadban már nem lesz benne,csak pár rész erejéig? :(
Igen kiszáll. Először én is megdöbbentem rajta, de legalább felkeltik az emberek érdeklődését, mert elég lapos volt már a sorozat.
#1 Negan is meghal szerintem, hiszen, ha Rick meghal, akkor ki tartja majd életben?! :)
Ki fog szállni.
És Daryl és a Greene csaj(nem emlékszema nevére. Nem vagyok rajongó csak szeretem nézni) fogja kapni a fő szerepet
Igen Meggie is kiszáll azt hiszem pénzügy miatt..Azt tudom hogy Daryl fogja átvenni a vezér címet.Bár daryl a kedvencem,de mégis Rick volt az eddigi 8 évad főszereplője..Kíváncsi vagyok hogy Ricket megeszik a kóborlók vagy a suttogók által lesz kiiktatva :D
De az előzetesben van sok spoiler,amiben azt láthatjuk hogy rick járkálóként sétál...(csak a cipője látszik).
Jó lenne ha meggondolná magát,mert szerintem nélküle nem lenne annyira jó a TWD...Na neg ha Daryl is kiszállna vagy meghalna...Na akkor ténylegesen mehet a levesbe az egész sorozat
De ha jobban belegondolunk akkor Daryl nem biztos hogy jó lenne vezéralaknak...Hirtelenharagú,van amikor meggondolatlan döntéseket hoz.
Maggie viszont nagyon jól vezeteti Hill Top-ot(nem tudom hogy kell írni :D )De úgy tudom ő is kiszáll...Ami azt jelenti hogy Hill Topnak nem lesz vezetője,szval Jézus veszi át a szerepet :D (SZERINTEM!!)
#6-os! Nemhinném hogy a 9. az utolsó évad,mert a 9.-ben érkeznek meg a suttogók.Elég gagyi lenne ha 1 évad alatt hidegre tennék őket.
Kíváncsi vagyok hogy Daryl milyen lesz vezetőként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!