The walking Dead? Mi a véleményetek Shane-ről? Szerintetek is így kellett történnie? (2. évad vége)
Szerintem az egész bonyodalom az volt, hogy el akarta szedni Ricktől a családját. Legalábbis én azt vettem észre, hogy ez volt a legfőbb oka a veszekedésüknek. Meg nyilván Ő akart volna vezető lenni.
Valójában a legtöbb döntése nem volt nagy hülyeség, szerintem. A kóborlók a pajtában, az elveszett kislány az erdőben, Carl megmentése. Igaza volt, még ha mások rasszistának hitték is.
Bár a végén tényleg eléggé zavarodottnak tűnt, mintha folyton ideges lenne.
ahogy emlékszem két dologban volt ő más.
1.ő már szinte a legelejétől fel volt készülve a túlélésre,míg rickék kb a 3. évadra jutnak addig.
2.két dudás volt 1 csárdában,szóval ennek előbb utóbb meg kellett történnie.
Shane legtöbb döntése jó volt, a csapatra nézve, míg Rick döntései sorban végzetesül rossznak bizonyultak. Kb. minden döntése, valakiknek az életébe került, mégis önhatalmúlag, kikiáltotta magát vezérnek, az addigi Shane helyett, és minden történtek ellenére, a csapat vakon követte is őt. Shane látta, hogy Rick, előbb-utóbb csak a szakadékba fogja vezetni a csapatot, lényegében ezért kattant be. A Lori-hoz fűződő románca, és hogy megtudta, hogy valószínűleg kettejüknek közös gyerekük lesz, az csak egy még nagyobb lökést adott, hogy megpróbálja eltenni láb alól..
Igen, muszáj volt kiírni őt a sorozatból, mert a képregényben is meghalt, bár kicsit másképp..
Shane a körülmények áldozata lett. Nem sokat tudni az életéről (barátnő/feleség), de biztos voltak szerettei, de mégis a kómában lévő társa családját mentette az első napokban. Lori, mivel úgy tudta, férje halott (mert ugye ki fogadott volna egy magatehetetlen kómás betegre?), vigaszt keresett és talált is Shane oldalán. Nyilván Shane komolyan, nagyon komolyan gondolta a dolgokat: nem csak Carl-t, Lori-t, de a kis közösséget is megvédi.
Erre a halottnak hitt Rick megjelenik, Lori pedig szó szerint még dühös is Shane-re, hiszen otthagyta a Rick-et... Shane már érzelmeket is táplált a nő iránt, Carlnak apja lett az apja helyett is. És ez egyik pillanatról a másikra összeomlott. Nem a közösséget akarta irányítani, hanem csak a nőt és a gyereket visszaszerezni, a közösség másodlagos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!