Vajon ki nyerne? Naruto + Sasuke a mostani Boruto-s erejükkel, Vagy Dragon Ballból Beerus sama? Sasukéék lenyomták Momoshiki-t aki erősebb vszeg kaguya-nal és egy ISTEN!
Ez csak az én elméletem, de ugyebár a bijuuk chakrájának egy része Naruto-ban van, ezen felül pedig egymással is kapcsolatban állnak(Naruto-n kívül is), és szerintem biztos van valami módja annak, hogy az összes bijuut egy helyre hívják(akár idézéssel is), illetve ha Naruto előre készül, és elkezdi gyűjteni a senjutsu chakrát, akkor felvehetik azt a formát, amit az utolsó csatájukban egymás ellen használtak(a 3 fejű Kurama a több elemű Rasen Shurikennel, illetve a Bijuu Susano'o Indra Nyilával), és az tarolna mint állat. :D Persze ez csak az én elméletem, szóval ne kövezzetek meg, de epic lenne.
Egyébként Momoshiki tényleg gyengébb volt Kaguyánál. Az az Urashiki fickó tartogathat még esetleg meglepetést. Saitama egy vicc hozzájuk képest, de jelezném, hogy nem az animét szólom le. Egyszerűen csak más kategória, és nem igazán lehet hasonlítgatni. Ami Beerus-t illeti: A DB Superből jó ha 2 részt láttam, szóval nem igazán van alapom a véleménynyilvánításhoz, de biztos vagyok benne, hogy van olyan gyenge pontja, amit Naruto és Sasuke kihasználhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!