Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Naruto végére csak én érzem...

A Naruto végére csak én érzem azt, hogy minden megírt " eredmény" ellenére Sasuke klasszisokkal erősebb lett mint bárki más? :D

Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha átgondolod az utolsó nagy részt, a háborút, akkor szerintem egyértelműen látszik, hogy Naruto erősebb, mint Sasuke.

Mivel a háborúban:

Naruto: lényegében legyőzte a fehér Zetsu hadsereget, legyőzte az Edo Tensei Raikagét, harcolt az Edo Tensei Mizukage, Tsuchikage, Kimimaro, illetve Itachi és Nagato ellen. Harcolt Obito+Edo Tensei jinchurikik, és így a bijuuk ellen is. Harcolt Obito+Madara, majd előzőek+10farkú ellen.

Sasuke: megölt kb. 4 fehér Zetsut és harcolt Kabuto ellen, de ebben a harcban még annyi szerepe se volt, mint Narutónak az Edo Tensei Nagato ellen.

És ekkor találkoztak újra és vették fel együtt a harcot Obito+Madara ellen.

Harcoltak a feltuningolt Obito ellen, majd a még inkább feltuningolt Madara ellen, végül Kaguya ellen.

Végül egymás ellen harcoltak, ahol Sasuke elfogta az összes bijuut és azok erejét használta a Susanóval, de még így se volt képes legyőzni Narutót.

Tehát Naruto sokkalta több ellenféllel került szembe, mint Sasuke és Sasuke a bijuuk erejével se tudta őt legyőzni. Szerintem ez eléggé egyértelmű Naruto győzelem.

2018. máj. 12. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok-sok-sok-sok-sok részig tartott a háború, de ha jobban belegondoltok, az utolsó csata csak 1-2 napig vagy addig se tartott. Naruto edzett, edzett, edzett, és edzett, míg Sasuke összecsapott Naruto-val a Szamuráj-hídon, ezután megkapta Itachi szemét, és csak lábadozott egy jó darabig. Ezután összefutott Itachival, legyőzték Kabuto-t, utána visszatért Konohába, beszélt a Hokagékkal, és már rohant is a csatatérre. Kicsit harcolgattak, majd meghaltak, és újjáéledtek Rikudou erejével. Ergó Naruto szétdolgozta az agyát, míg Sasuke kb. kapta az erejét. És a látszattal ellentétben nem Sasukét akarom leszólni. Arról beszélek, hogy Sasuke 2-3 nap leforgása alatt a sima Mangekyou-ból szerzett Rinnegant, amihez esélye sem volt hozzászokni. És bár Naruto sem takarékoskodott a chakrájával, neki volt bőven. Sasukénak kevesebb volt, és bár eddig helytállt vele, most nem tudott annyira a Rinnegan miatt. Szóval igen. Naruto erősebb volt a háború végén, mint Sasuke, viszont a Boruto-ra a balansz már helyreállt. Most kb. ugyanolyan erősek, vagy Sasuke erősebb. Nem derült még ki, hogy Naruto milyen új jutsukat tanult meg 16-17 év alatt, de Sasuke biztos fejlődött legalább a Rinnegan terén. Végül is dimenziók közt ugrál. Amennyiben Naruto meg még mindig csak a bijuuk erejére támaszkodik, Sasuke rendesen felülmúlta. De ez csak az én véleményem. :)
2018. máj. 13. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
már bocsi de naruto nem a bijuuk erejére támaszkodik! több szereplő is ki jelentette hogy akkora chakrát hogy képes irányitani? azaz naruto nagyon sok idöt töltöt a chakra irányitásával hisz mikor jiraiya-val ment el 2 évre szinte csak azt tanulta hogyan irányitsa kurama chakráját nem beszélve a senjutsurol + mikor már hozzá jutott kurama chakrájához a háboru alatt is tanulta de én mind két karaktert szeretem és szeretem hogy egyforma erősek naruto sokkal több erőfeszítést vitt bele az egészbe mint sasuke de most ő is mindent bele ad:) ezért lett sokkal erősebb csak a hiányzó karja bosszant!!! miért nem tud fel rakni egy fehér tofu kart?! az igaz hogy már elsajátitotta a rinnegant de naruto is a rikudou senjutsut
2018. máj. 14. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a történet pont azt akarja mutatni, hogy Naruto és Szaszuke pont ugyan olyan erősek, ezzel megteremtve az ősi egyensúlyt.
2018. máj. 31. 09:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát azért fénnyévekkel...
2023. jún. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!