A Naruto végére csak én érzem azt, hogy minden megírt " eredmény" ellenére Sasuke klasszisokkal erősebb lett mint bárki más? :D
Ha átgondolod az utolsó nagy részt, a háborút, akkor szerintem egyértelműen látszik, hogy Naruto erősebb, mint Sasuke.
Mivel a háborúban:
Naruto: lényegében legyőzte a fehér Zetsu hadsereget, legyőzte az Edo Tensei Raikagét, harcolt az Edo Tensei Mizukage, Tsuchikage, Kimimaro, illetve Itachi és Nagato ellen. Harcolt Obito+Edo Tensei jinchurikik, és így a bijuuk ellen is. Harcolt Obito+Madara, majd előzőek+10farkú ellen.
Sasuke: megölt kb. 4 fehér Zetsut és harcolt Kabuto ellen, de ebben a harcban még annyi szerepe se volt, mint Narutónak az Edo Tensei Nagato ellen.
És ekkor találkoztak újra és vették fel együtt a harcot Obito+Madara ellen.
Harcoltak a feltuningolt Obito ellen, majd a még inkább feltuningolt Madara ellen, végül Kaguya ellen.
Végül egymás ellen harcoltak, ahol Sasuke elfogta az összes bijuut és azok erejét használta a Susanóval, de még így se volt képes legyőzni Narutót.
Tehát Naruto sokkalta több ellenféllel került szembe, mint Sasuke és Sasuke a bijuuk erejével se tudta őt legyőzni. Szerintem ez eléggé egyértelmű Naruto győzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!