Tudnátok mondani jó kamaradrámákat? (Lehetőleg a 90-es évek utánról)
Figyelt kérdés
Amit láttam:
Nem félünk a farkastól
Macska a forró bádogtetőn
Az öldöklés istene
A hely
Teljesen idegenek
2018. júl. 24. 14:33
1/6 HalkHogen válasza:
A Halálcsapdát ki ne hagyd '82-ből.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :) Igazából a régiekkel sincs gondom,de sok filmnél zavaróan rossz a minőség,a szinkron stb. Ha jó minőségű,és jó film akkor jöhet. Mint írtam fent,az Elisabeth Taylor filmek is szuperek attól hogy régiek. Azokhoz is előítélettel álltam,de végül kellemesen csalódtam :)
2018. júl. 24. 15:17
3/6 anonim válasza:
Visszajátszás (2001)
Tizenkét dühös ember (ez mondjuk az 50-es években készült, de egy kamaradrámákat tartalmazó listán mindenképp ott a helye)
Locke - Nincs visszaút
Az őslakó
A Grönholm-módszer
A fülke
A Sunset Limited
4/6 HalkHogen válasza:
A Halálcsapda megtalálható HD-ban, a szinkron pedig kiváló.
Amik még eszembe jutottak:
Várj, míg sötét lesz! (csak régi szinkronnal, ami viszont, úgy rémlik, nem lelhető fel HD-ban)
A halál és a lányka (szintén van HD)
A hátsó ablak (van HD, remek a szinkron szintén)
Igencsak príma filmek ezek is.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ja,igen,a 12 dühös ember és a Fülke is megvolt,most hogy mondjátok :)
2018. júl. 24. 17:09
6/6 HalkHogen válasza:
És még!
A nürnbergi per
Itt is figyelni kell a szinkronra. Van vagy háromféle. A Kőszegi Ákos-féle pl. nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!