Tudtok mondani kopasz színészeket?
Figyelt kérdés
Olyanokat, akik nem csak egy-egy szerep kedvéért, hanem a való életben is kopaszok.2018. júl. 23. 21:57
1/12 anonim válasza:
the rock
vin diesel
bruce willis
jason statham
3/12 anonim válasza:
Vin Diesel
Dwayne Johnson
Ving Rhames
Telly Savalas
Franck Gastambide
8/12 anonim válasza:
nem értem miért lett mindenki lepontozva...
9/12 anonim válasza:
ezt én sem értem, mindenki beírt ilyen színészeket, én meg poénból, hogy Berényi Miki de én meg jó pontszámot kaptam, komolyan agybaj mi megy ezen az oldalon:D
10/12 anonim válasza:
Ezt én sem értem a dolgot! :/ Én mondjuk 2 válaszra kék kezet adtam, de a többire zöldet! Az egyik "kék" Berényi Miklós, mert:
1. Nem színész, hanem karakternév, a színész Szőke Zoltán.
2. Ő is csak az utóbbi pár évben kopasz, régen hullámos szélű dús haja volt.
Az #1-esnek adtam még kéket, mert Jason Statham nem mindig kopasz, csak néha, valamikor tüsi haja van, filmben és valóságban egyaránt változó.
De a többi válasz 100% jó, szóval nem tudom, miért kellett többeket (engem is) lepontozni?! #3-as vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!