Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én szerintem nagyon...

Csak én szerintem nagyon túlértékelt a bosszúállók végtelen háború?

Figyelt kérdés
Teljesen logikátlan az egész(thanost többször is meg lehetett volna ölni és miért nem vágták le a karját pl. strange és ezeken kivül egy nagy csomó lehetőség lett volna de hopp ez direkt igy lett tervezve, mert strange külön idősíkokat nézett és ezen kívül egyik megoldás sem lett volna jó :D bár amúgy kíváncsi lettem volna, hogy ha mantis el altatja es úgy vágják le hirtelen a karját mi is történt volna de mindegy Russoék agyában biztos létezik az a pár millió lehetőség... ja nem) meg a disney most sem igazán mellőzte a gyerekességet, bár fejlődött sok karakter és meg is halt DE egyszerűen nem volt akkora súlya a haláloknak én szerintem. És imdb 8,7 szerintetek megérdemli ?
2018. júl. 13. 15:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a filmet csak úgy lehet igazán értékelni, ha valaki látta az összes előzményt és teljesen tisztában van a karakterek történetével. A halálok egyáltalán nem súlytalanok. A Thor: Ragnarök után megnézve a Végtelen Háborút, pl. szerintem az asgardiak sorsa kifejezetten tragikus és szomorú.

A film rengeteg szereplőt mozgat, akik különböző háttérsztorival rendelkeznek. Nem egyszerű feladat pl. Dr. Stranget, Vasembert és a Galaxis őrzőit egy fedél alá hozni. Ebben a film igazán kiemelkedő.

Thanost pedig nem lehetett volna többször is olyan könnyen megölni. Mikor megtámadja Thorékat, már nála van az Erő köve és még Hulk se tudja legyőzni. Majd megszerzi a Tér kövét, amivel már Loki gyors támadását is könnyedén kivédi. És innentől kezdve, csak egyre erősebb lesz.

Az igaz, hogy megakadályozhatták volna, hogy Thanos összeszedje a köveket, sőt a felezést is, de a karakterek mivel nem gépek, hanem érző lények végül elbuktak. Loki fontosabbnak tartotta a testvére életét a kőnél, Gamora szintén. Vanda nem volt hajlandó végezni a szerelmével, Thor a bosszúja miatt nem ölte meg rögtön Thanost, mert azt akarta, hogy szenvedjen. Űrlord nemtudta elviselni a szerelme halálát stb...

Szerintem pont ettől lesz jó a film.

Ha vannak is hibák ebben a filmben, akkor azok szerintem eltörpülnek a film pozitívumaival szemben. Én teljesen jogosnak tartom a 8,7-et.

2018. aug. 29. 02:13
 12/13 A kérdező kommentje:
Megnéztem mégegyszer és ez egy nagyon jó film tényleg :) 10/10 egyik legjobb film amit valaha láttam :)
2018. szept. 4. 17:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Na ugye :D

Én is így szoktam lenni, van ami elsőre tetszik aztán amikor megnézem még párszor már egyre kevésbé.

Aztán van ennek a fordított verziója is.

Ez gondolom azért van mert többszöri újranézés után már az ember már észre vesz több dolgot.

2018. szept. 4. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!