Csak én szerintem nagyon túlértékelt a bosszúállók végtelen háború?
Ezt a filmet csak úgy lehet igazán értékelni, ha valaki látta az összes előzményt és teljesen tisztában van a karakterek történetével. A halálok egyáltalán nem súlytalanok. A Thor: Ragnarök után megnézve a Végtelen Háborút, pl. szerintem az asgardiak sorsa kifejezetten tragikus és szomorú.
A film rengeteg szereplőt mozgat, akik különböző háttérsztorival rendelkeznek. Nem egyszerű feladat pl. Dr. Stranget, Vasembert és a Galaxis őrzőit egy fedél alá hozni. Ebben a film igazán kiemelkedő.
Thanost pedig nem lehetett volna többször is olyan könnyen megölni. Mikor megtámadja Thorékat, már nála van az Erő köve és még Hulk se tudja legyőzni. Majd megszerzi a Tér kövét, amivel már Loki gyors támadását is könnyedén kivédi. És innentől kezdve, csak egyre erősebb lesz.
Az igaz, hogy megakadályozhatták volna, hogy Thanos összeszedje a köveket, sőt a felezést is, de a karakterek mivel nem gépek, hanem érző lények végül elbuktak. Loki fontosabbnak tartotta a testvére életét a kőnél, Gamora szintén. Vanda nem volt hajlandó végezni a szerelmével, Thor a bosszúja miatt nem ölte meg rögtön Thanost, mert azt akarta, hogy szenvedjen. Űrlord nemtudta elviselni a szerelme halálát stb...
Szerintem pont ettől lesz jó a film.
Ha vannak is hibák ebben a filmben, akkor azok szerintem eltörpülnek a film pozitívumaival szemben. Én teljesen jogosnak tartom a 8,7-et.
Na ugye :D
Én is így szoktam lenni, van ami elsőre tetszik aztán amikor megnézem még párszor már egyre kevésbé.
Aztán van ennek a fordított verziója is.
Ez gondolom azért van mert többszöri újranézés után már az ember már észre vesz több dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!