Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lett a Bosszúállók -...

Mi lett a Bosszúállók - Végtelen háború vége?

Figyelt kérdés

Ugye minden Marvel film végén a stáblista után még szokott lenni egy rövid rész, aminek általában köze van a következő mozihoz. De a Végtelen háborúnak nem vártam meg ezt a részét, neten még csak mozis felvétel van, és az is csak a stáblistáig.

Valaki esetleg aki látta lenne kedves leírni?

Nagyon köszönöm :)

2018. jún. 20. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fury meghalt.
2018. jún. 20. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Nick Fury és Hill (egy másik Shield ügynök) autóznak a városban, és arról beszélnek, hogy még mindig nem sikerült Tony nyomára bukkanni, majd beüt a katasztrófa. Egy autó ütközik előttük frontálisan, de mikor kiszállnak, az autókban már nincs senki. Közben repülőgépek zuhannak le, és kezdenek hamuvá lenni az emberek körülöttük. Hill is eltűnik. Nick azonnal kapcsol, és a kocsijukhoz rohan, elővesz egy csipogót, de ő is kezd eltűnni, ám utolsó erejéből még megnyomja a gombot. A csipogó a földre hull, majd a kijelzőjén megjelenik az "Üzenet küldése folyamatban", végül megjelenik Marvel Kapitány logója. Ez a vége...
2018. jún. 20. 16:30
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

A kalózszemű S.L. Jackson is elporlad, de előtte (mivel mindenki porladni kezd körülötte) gyorsan elküld egy üzenetet nem tudom kinek.

"Send..." ez villog a kijelzőn, így van vége.

2018. jún. 20. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Miért lett a #2-es lepontozva? Pontosan ez történt.
2018. jún. 20. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Én sem értem miért pontozták le a kettest. Totál ez történt.

Ha valaki dühös lett, mert lespoilerezték neki, az vessen magára, mert a kérdés is teljesen korrektül spoiler mentesen van kiírva. Az ilyen ne kattintson rá. :)

Vagy félrenyomtak. De a válasz helyes.

2018. jún. 20. 18:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonoom😘

#2 tolem azert kapsz egy zold kezet 😀

2018. jún. 20. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

:) Köszi, srácok! Hát ez van... Sűrűn előfordul ilyesmi a Gyakorin, nem érdemes ilyeneken fennakadni. (2-es vagyok).

Amúgy, itt a jelenet, felirattal, ha valakit érdekel. Ugye, mondanom se kell... SPOILER!: [link]

2018. jún. 21. 06:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Huu nagyon koszi😊
2018. jún. 21. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!