Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az imdb első 10 helyére...

Az imdb első 10 helyére melyik filmeket tennétek?

Figyelt kérdés

Az imdb-n melyik film helyezésével értetek leginkább egyet az első 10-ből? Illetve ti melyik filmeket tennétek az első 10 helyre?

1-2 rövid magyarázattal leírom én is azt a 10 filmet.

Nem sorrendben:

Titanic (Direkt ezzel kezdtem, mert megosztó. Szerintem zseniális lett, csak sokan túl nyálasnak tartják és szinte már divat lett nem szeretni, pedig szerintem nagyon jó lett, a látvány és a hangulat varázslatos. Romantikus köntösbe helyezték, de mind a 11 oscart megérdemelte véleményem szerint, így mindenképp itt lenne a helye)

Forrest Gump

Deja vu

Kapj el, ha tudsz

Jurassic Park

Amerikai história X

Életrevalók

King Kong (2005)

Gladiátor

Boldogság nyomában

Persze rohadt nehéz megírni 10-et. Tizokzatos folyót, Oroszlánkirályt is beleírhattam volna vagy a 12 dühös embert.

Illetve, amit nagyon beleírnék az a Batman, de a Batman 3 részes és a három ad ki egy egészet, de az imdb alapján három helyet foglalna, csak ezért nem írtam bele.

Hosszú volt, bocsi, de érdekelne nagyon a ti véleményetek.

2018. júl. 13. 01:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Titokzatos folyó*
2018. júl. 13. 01:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Az IMDb toplistáját a felhasználók szavazzák meg, nincs értelme vitatni :)

Simán tudnék írni vagy 50 kedvencet, de megpróbálok egy tizest:

Ember a felvevőgéppel (1929)

M - egy város keresi a gyilkost (1931)

Hófehérke és a hét törpe (1937)

Ének az esőben (1952)

Pszichó (1960)

Iszonyat (1965)

2001: Űrodüsszeia (1968)

Apokalipszis most (1979)

Titanic (1997) - nekem is :)

A sötétség útja (2001)

2018. júl. 13. 05:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első három az örök. Nekem egyszerűbb lett volna, ha színészeket kérdezel,vagy téma szerint 10-10-et, mert így egy kicsit nehezebb :).

- A felolvasó (Kate Winslet-Ralph Fiennes)

- A szív hídjai (Clint Eastwood-Meryl Streep)

- A szerető (Jean March)

- Enigma (Kate Winslet-Dougray Scott)

- Törvénytisztelő polgár (Gerard Butler)

- Függőség (Ashley Judd)

- A törés (sir Anthony Hopkins-Ryan Gosling)

- Nincs bocsánat (Clint Eastwood-Gene Hackman-Morgan Freeman)

- A szikla (sir Sean Connery-Nicolas Cage)

- A tégla (Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson,Matt Damon, Mark Wahlberg)

2018. júl. 13. 08:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nehéz és tudom, hogy a mi szavazataink alapján van, de ez csak csupán egy kérdés, hogy számotokra melyek azok a filmek.

Az első válaszoló inkább a régebbi filmeket szereti úgy látom. :)

A második válaszoló filmjei közül sokat szeretek én is! :)

2018. júl. 13. 09:12
 5/6 anonim ***** válasza:

hát?

mióta lement a spartacus sorozat,ami szerintem egészen jól bemutatta a rabszolgasorsot a nekik szánt társadalmi szerepet és nem mellesleg a gladiátor életet,a mellett a gladiátor film egy viccé silányult.

akkor is ha igazából pont a gladiátor és a 300 sikere volt az ami létrehozta a spartacus sorozatot.

ami halhatatlan klasszikus lett az talán a harcosok klubja.

2018. júl. 13. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Imdb helyezést lehet vásárolni is.

Inception is megtette, meg a Pappá pia is.

Dogville / Született gyilkosok / Gyűlölet / Nagyítás / Generális / Adam álmai / Bronson / existenz / Összeomlás , ezek eléggé alul értékeltek szerintem.

Holt költők társasága / Grand Torino / Incendies / Das boat / Leon a profi / Istenek városa / 12 dühös ember / Ötödik pecsét / Chihiro / Shawshank / , ezekkel az értékekkel egyet értek.

Túlértékelt a Gyűrűk Ura, Inception, Interstellar, Zongorista, Prestige, Coco, űr Odüsszeia, Inglorious Bastrasds (hype a javából!), . Ezek jó filmek, de nem ennyire. Illetve van köztük egy két rossz is.

2018. júl. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!