Miért szeretnek a nők olyan filmeket nézni, mint a szürke 50 árnyalata és a többi része? Hiszen a férfi erőszakos és perverz is, a nő meg alá van rendelve, mint egy rabszolga.
Nő vagyok és eszemben sincs ilyen szrokat megnézni.
Más általánosítás esetleg?
A filmet nem láttam, a könyv meg untatott, nem tetszett.
Viszont az ilyen férfiak meg tetszenek.. :)
a legjobban a szépség és a szörnyeteg mese szemlélteti ezt leginkább,hogy miért.
szóval ott a pali hiába szó szerint egy szörny,de olyan szinten gazdag és hatalmas,hogy kastélya,meg szolgaserege van.
szóval szerintem át sem kellene változnia maradhatna szörny,akkor is csomó nő szívesen lenne a csaja.
a szürke 50 meg lényegében ugyanez,ha gazdag és hatalmas vagy,a társadalmi ranglétra csúcsán állsz,akkor lehetsz aberrált,vagy paraszt,akkor is imádni fognak és bármit megtesznek neked a nők.
En olvastam a konyvet es filmez is lattam, persze a konyv 100x jobb.
Szamomra nem a perverzion meg a szadista dolgokon volt a hangsuly, hanem azon, hogy a ket foszereplo hogyan valtozott meg a masik felert.
Na meg persze, szerintem mindenki szeret ilyen dolgokon fantazialni,meg ha nem is vallja be.
20/L
persze hogy nem normális.
de a filmben a fickó infantilizmusa a kiváltó,a hibás szexuális szocialódása és az érzelmi analfabétizmusa.
nem pedig elve kártékony és nem a kiégettsége miatt aberrált,ami általában lenni szokott.
én ma néztem meg a 3. részt ami majdnem foghúzás szerű élmény volt és abból ez jött le.
szóval amint fejlődött egy kicsit az empatikus érzéke,felnőtt egy kicsit és abba is hagyta nagyjából a felháborító tulok fa-sz viselkedését.
és a nőknél is ez az egyik legfőbb ábránd kép,ami miatt sikeres ez a film.
a csaj megszelídíti benne a beteg állatot.
és itt megint érvényes a szépség és a szörnyeteges párhuzamom.
ott is az elején a szörny agresszíven bevágja bellt egy tömlöcbe.
aztán 1 órával később már lassúznak.
de hogy idáig legyen ideje eljutni a szörnynek,a csajnak szembesülnie kell azzal,hogy milyen szinten befolyásos és hatalmas is a szörny,vagyis hogy nem akárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!