Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok A szürke ötven...

Diaaaaa0218 kérdése:

Mit gondoltok A szürke ötven árnyalata filmsorozatról?

Figyelt kérdés
Tervezem, hogy megnézem, de gondoltam, előtte kikérek néhány véleményt. Sokan mondják, hogy nagyon hasonlít az Alkonyathoz. Ez igaz? Én annak minden részét láttam, tetszett, akkor ez is fog? Tudom, hogy erontikus jelenetekben bővelkedik, de ugye nincs tele káromkodással? A Baywatch-ra rászántam magam, de megbántam és kb. 20perc után kikapcsoltam. Valami szörnyű volt... Persze ízlések és pofonok. Én is azért kezdtem bele, mert a barátaim mondták, hogy nagyon jó... Mindegy nem is fecsegek tovább. Előre is köszönöm a válaszokat!☺

2018. febr. 11. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Ez konkrétan az Alkonyat, csak Edward vámpírsága itt Christian bdsm xarságaival van felcserélve.

De az egész sztori Alkonyat fanfictionnek indult valami blogon. Aztán sokan rágerjedtek és az a blogíró rájött, hogy jól meg tudná fejni őket. Ennyi.

2018. febr. 11. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Ha tetszett az Alkonyat, akkor tégy vele egy próbát. A legtöbb nőnek bejön.

Ami engem illet, az első 2 rész minősíthetetlen hulladék, a 3. részre biztos hogy nem fecsérlem az időt.

2018. febr. 11. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Előző válaszolók jól összefoglalták.

Ez egy hulladék, amiből a tehetségtelen írónő és a tehetségtelen filmkészítők jól meggazdagodtak.

2018. febr. 11. 22:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem olyan jó,mert elég nehéz azonosulni a szereplőkkel kb nem is lehet.

mert a pali egy infantilis érzelemvilágú szűk látókörű fószer.

a csaj pedig egy 14 éves 25 éves testben akinek nem esik le hogy a pali golyós.

a "szerződés" meg annyira életidegen hogy szinte már vígjátékivá teszi a filmet,teljesen súlytalanná és komolytalanná téve az egészet,mert csak röhögni lehet egy ekkora sületlenségen.

a 9 és fél hét könyv változata sokkal jobb ebben a témában,mert ott nem egy buta béna kislánnyal szatírkodnak akinek összehasonlítási alapja sincs,hanem egy okos felnőtt nő a főszereplő és a pali sem egy infantilis traumatizált pszichológiai eset,hanem egy karakán férfi fura szokásokkal.

2018. febr. 11. 23:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a gyors válaszokat! ☺
2018. febr. 12. 07:15
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Se a könyvet, se a filmet nem láttam és nem is tervezem megnézni és elolvasni őket.

Ahogy előttem írták Alkonyat fanfictionként indult. Annyira rágerjedtek az olvasók, hogy egy könyvkiadó lecsapott és átírva a karakterek és egyéb felismerhető dolgokat kiadták könyvként. Emiatt lett csak népszerű, mivel nem kevés rajongó vette már meg rögtön az első napon.

A film meg gagyi. Ezt egyik csaj ismerősöm mondta, aki alapból nagy rajongója a könyvnek.

Sokat elárul a filmről is, hogy nem a színészi játéka és egyebek miatt híresült el, hanem amiatt, mert amerikában például sok mozi leakarta már venni pár nap után a kínálatukból, mert állandóan meg kellett zavarni a filmet, hogy kivezessenek maszturbáló nőket a vetítések alól.

2018. febr. 12. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Az első filmet láttam, pokolra való hulladék, de a legtöbb átlagember, főleg a nőknek nagyon bejön. Egy próbát megér, te tudod hogy mi tetszik neked.
2018. febr. 12. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:
85%

Manapság, mikor sorra állanak a nyilvánosság elé nők erőszakos, molesztáló, zaklató férfiakkal szembe, akik visszaélnek hatalmi helyzetükkel. Másik oldalt pedig ott vannak a nők, akik visítva rajongnak a Szürke ötven árnyalata regényekért, filmekért, akkor én egyáltalán nem értem ezt a mai világot!

Ha egy férfinek megtetszik egy nő, akkor mitévő legyen???

Az első randira hívásnál írasson alá szerződést a nővel? (mint Christian Grey) Vagy kérdezzen rá, hogy melyik táborhoz tartozik, aki feljelenti, mert megérintette a kezét, hátát, vagy ahhoz aki szeretné, ha a férfi jól megalázná, bezárná, irányítaná, netán elfenekelné?

Mit mondjak gyerekeimnek, manapság, miként kell, miként lehet, miként szabad udvarolni???

Mit mondjak a lányomnak, mit tegyen, ha összetalálkozik egy olyan fiúval, aki félreértelmezi ezeket a marha hollywood szennyeket és netán durván bánik vele?

Mit mondjak a fiamnak, mitévő legyen, ha olyan lánnyal ismerkedik meg, aki ezeken a A szürke ötven árnyalata könyveken, filmeken szocializálódott?

47 éves apuka

2018. febr. 25. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!