Meddig folytatják a "Barátok Közt" C. sorozatot? És mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Vagy úgy is feltehető a kérdés, hogy "meddig folytatható" egyáltalán :D2018. júl. 6. 19:53
1/7 anonim válasza:
Hát ha így haladunk Máté unokájáig...
2/7 anonim válasza:
Mivel semmilyen értéket nem közvetít, a karakterek fejlődését és a cselekmények tartalmasságát erősen mellőzi, ezért gyakorlatilag addig lehet húzni évtizedekről évtizedekre, amég valaki nem bátorodik fel arra, hogy rájuk gyújtja forgatás közben a Mátyás király teret.
3/7 anonim válasza:
Valamettől valameddig néztem. Annyira régen, hogy talán már egyetlen szereplő sincs benne azokból. Ott adtam fel mikor sokadik színészek váltották fel ugyanazokat a karaktereket és közben már minden karakter járt mindegyikkel. Biztos hogy bármeddig folytatható, de nincs értelme egy sorozatként kezelni a történetet.
5/7 anonim válasza:
Amíg valaki úgy nem dönt, hogy elég, és pl. megöli a prodeucereket, vagy fel nem robbantja a forgatás helyszínét - de ezek még képesek lesznek akkor is folytatni, szóval kb... sosem lesz vége.
6/7 anonim válasza:
Ameddig van nézettsége. Ha a kutya sem nézné már rég kaszálták volna, vagy legalábbis biztos nem főműsoridőben menne :D
7/7 anonim válasza:
jó! jó sorozat! én az első résztől kezdve nézem.jó jó sorozat,bár vannak benne ballaszt epizódok amik semmiről nem szólnak. jó jó sorozat!-bár vannak benne gusztustalan szereplők. lásd: peti,balázs ,hanna,Rudi gyerekei.tudatosan írtam kisbetűvel! jó a sorozat!remélem a klasszisok nem lesznek kiírva!-lásd:Vili bácsi,Miki,Laci,Zsolt,Nóra,Hoffer Józsi.Jó nők vannak benne:Alíz (ő a jelenlegi szereplők közt a legjobb nő,megb...nám) Natasa,Lucuska,Timi,Szonja,Erika.Jó lenne ha még sokáig folytatódna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!