A Star Wars-ban Rey és Ben (Kylo) csak szerintem testvérek?
SPOILER!
A 8. részben ugye van az a rész amikor Ben megmondja Rey-nek hogy kik voltak a szülei. Akkor szerintem csak valami okból hazudott. Nem lehet hogy mindketten Solo és Leia gyerekei? Rey-ben lehet csak azért olyan nagy az erő mert szimplán a Skywalkerek leszármazottja?
Arra miért nem gondolsz, hogy csak féltestvérek? Vagy esetleg Luke gyereke? :)
Kylo hazudik Rey-nek, mert jelentéktelen színben akarja feltüntetni, hogy könnyebben állítsa magához. Pedig Rey is egy Skywalker. Ezt nézd meg:
https://www.youtube.com/watch?v=eiyb0JZs0ec
Minden flash-back a Skywalker-családhoz kapcsolódik. Rey-t azért rejtegették a Jakku-n, hogy ne találjon rá Kylo és ne tudja megölni. Gondolj arra milyen dühös volt már akkor, amikor megtudta, hogy egy fiatal lány szökött meg azon a hajón...
https://www.youtube.com/watch?v=grtJjUmkJmk
Vesd össze azzal, hogy Vader elől elrejtik Leia-t és Luke-ot. Sőt, még egymás elől is.
"Rey-t azért rejtegették a Jakku-n, hogy ne találjon rá Kylo és ne tudja megölni."
Kylo, csak húszon, akárhány évesen állt át a sötét oldalra, azt meg kétlem, hogy a pattanásos képű, gyerek, jedi tanonc Kylo elől, bármit is rejtegetni kellett volna, a Chio chipszen kívül.
Kedves Utolsó!
Te miből feltételezed azt, hogy Rey és Kylo egyidősek?
Ha Kylo 21 évesen átáll a sötét oldalra, akkor Rey még csak 11 éves volt...
22:18
Uhm, ha jól tudom (javítson ki valaki, ha tévedek), sem Solo, sem Qi'ra nem erőérzékeny. Szóval ez kilőve
Az viszont tény, hogy meg kellene magyarázni, hogy Rey hogy a rákba lett ennyire erős, persze a Legendákból sem magyarázták meg senkinek az erejének a forrását, mindenesetre ott bonyolultabb is lett volna.
Rey mindenképpen Skywalker lesz, de azt már az ő dolguk kitalálni hogyan kötik bele.
Szerintem ugyanúgy Luke elhagyott gyereke lesz, mint ahogy az ikrek voltak Vader-éi.
A semmiből nem tud jönni. Kenobinak gyereke sem volt, nemhogy unokája. Snoke gyereke/unokája egyébként sosem lehetett volna, mert Snoke nem ember. Így a leszármazottai sem lehetnek emberek.
Az, hogy a 8. rész végén érezte meghalni Luke-ot, szintén a rokoni kapcsolatot erősíti, mert Leia is megérezte. Ezt csak rokonok tudják megtenni.
Obi-Wan pl. a mustafar-i csata után azt hitte, Anakin halott. Hiába volt a tanítványa, nem érezte, hogy életben van-e vagy már halott.
https://www.youtube.com/watch?v=rPkWaTM1j5Y
Egyébként a telepatikus összeköttetés nem teljesen Snoke műve, mert azután is megmarad, hogy Snoke meghal. Tehát inkább álca a Kylo és Rey közötti rokoni kapcsolat elfedésére.
Lásd még: amikor Kylo rá akar lőni arra a hajóra, ahol Leia van, megérzik egymást mint anya és fia.
Szerintem Han és Leia épp eléggé elcseszte a fiukat, mindenki haragudhat rájuk ezért, csak nem rontják tovább a megítélhetőségüket azzal, hogy valamelyiküknek előkerül egy elhagyott gyereke.
Ennél egyel jobb ötlet, hogy Rey Luke gyereke, de ez megint olyan, hogy nem cseszték el így is éppen eléggé a Luke-ról alkotott képünket?
Szóval nagyon remélem, hogy egyikükhöz sincs semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!