Tegyük fel, ha a Star Wars-ban a Birodalom császára, Palpatine meghalt volna, de utána még fennmarad a birodalom, Darth Vader lett volna az új császár? És most tekintsünk el az eredeti, film szerinti történettől.
Figyelt kérdés
De ami még ennél is nehezebb kérdés: ha Vader is meghal, mégis ki lett volna utána a Birodalom császára?! Mert tudtommal más erre alkalmas személy a Birodalmon belül nemigen volt. Szerintem Vader után nyilvánvalóan valami sith lett volna a császár, de ki lenne a legalkalmasabb erre, már ha van olyan? Ha pedig nincs alkalmas sith, a Birodalom szerintem garantáltan összeomlana.2018. júl. 4. 16:37
11/13 anonim válasza:
Miért hivatkozol Tarkinra úgy, hogy "az a Tarkin"?
Volt másik is, vagy mi?
Egyébként még egyszer leírom: Palpatine gondoskodott arról, hogy a halála után ne létezzen tovább a birodalom. Ez van az új kánonban.
Ha Vader nem halt volna meg, csak ő, akkor is összeomlott volna a birodalom.
12/13 A kérdező kommentje:
Jól tette Palpatine egyébként, hogy gondoskodott erről. Remélem, így is marad majd a kánonban. Azt pedig nem tudom, miért hivatkoztam úgy (arra a) Tarkinra, szerintem a szóhasználat tárgyiasító jellege miatt.
SiZsu
2018. júl. 5. 19:48
13/13 anonim válasza:
Darth Vader bár azt mondja Lukenak meg Padménak is hogy övék a birodalm és legyőzhetik a vén palpatinet, de szerintem nem elég ambiciózus a motivációs levele alapján :D Viccet félre téve Vader már nem is igazi sith mivel nincs ki ellen küzdeni inkább birodalmi parancsnok aki grippeli a kis p_ö_csöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!