Néz valaki török sorozatokat? Ha igen mi a címe és hogy tetszik?
Figyelt kérdés
2018. júl. 3. 11:05
11/15 anonim válasza:
Jaj, kihagytam a Végtelen szerelmet - Kara Sevda törökül. Szinkronosan nem néztem, s..r volt a magyar hang :-(
De feliratosan az egyik kedvencem volt egy éve kb.. Emirt a rosszfiút csíptem nagyon benne! Kaan Urgancioglu azóta is kedvenc színészeim között van. Nagyon romantikus, meg izgalmas :-)
12/15 anonim válasza:
Én csak a Piszkos pénz, tiszta szerelem című sorozatot nézem, nekem az bőven elég, de imádom!
13/15 anonim válasza:
Sziasztok, hamar így benne vagytok a témában én most szeretnek elkezdeni nézni egy török sorozatot Șahin Tepesi. De nem tudom,hogy hol tudnám megnézni :(( tv-nk nincs . Valami jó oldalt nem tudtok a neten ?
14/15 anonim válasza:
Kuzey güney
Egy csodálatos asszony
Anya
15/15 anonim válasza:
Szerelem íze
Szerelem van a levegőben
Álmodozó
Fazilet asszony és lányai
Bosszú csapdájában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!