Néz valaki török sorozatokat? Ha igen mi a címe és hogy tetszik?
Èn imàdom a sorozatokat, 1-2 filmtől eltekintve évente, csak sorozatokat nézek. Török szériàkat tavaly kezdtem
el nézni. Megvolt màr a Kiralik ask ( kiadó szerelem) ez a kedvencem és ez volt az első:),
megtört szívek ( ennek csak az első fele volt jó), Szerelemben hàborúban, folyamatban van az Elif, és a Szulejmàn mert ugye ezek még mennek..utóbbit pl csak màrciusban kezdtem szóval az első 277 rèszt naponta tudtam nézni jó ideig:) Màr utólértem magam. Imàdom!!!! 2. Kedvencem.
Jelenleg egyéb mâs sorozatom mellett a Végtelen szerelem c. török sorit nézem. Utàna pedig majd a Tiltott szerelem, Fatmagül , Seherezàdé, Az elllopott élet, A szív útjai , Igazgyöngy, Szívhelyzet és a Bosszú szerintem idén még belefér. :)
Eddig csak a megtört szívekkel nem voltam kibékülve. Kb a felénél van egy nagy törés, és utàna egyre jobban laposodott a sztori, plusz a hànyinger kerülgetett mikor a pasi szerelmének nevezte a lànyàt...blöeee... Ez nekem sok volt, viszont nem akartam úgy megítélni a sorozatot, hogy nem kapok teljes képet, ezért végig néztem. Ez az egy okozott csalódàst, a többi eddig bejött amit néztem.
Jövőre majd sorra kerül a piszkos pénz tiszta szerelem, Ezel, Bàtor és szép, illetve a többi ami màr feliratos...Ask ve ceza, anne stb...
Néztem a Végtelen Szerelem című sorozatot,de nem sokkal a vége előtt abba hagytam, mert tényleg végtelen, nyújtották és sok volt benne a dráma stb.
Most az Asi című sorozatot nézem és nagyon tetszik, nagyon szép szerintem. Egy hete kezdtem el és már a 21. résznél tartok, pedig 1,5 órás egy epizód..
Pár napja elkezdtem nézni Az éjszaka királynője című sorozatot is, nagyon tetszik ez is. És végre nem nyújtják a végtelenségig-15x2 óra, izgalmas és happy end a vége :)
Pedig tele van drámával...
Szia!
Igen!!! Benne vagyok több facebook csoportban (Cesur ve Güzel és más tör[k sorozatok, THHFC, Török Sokk, vagy sorozatok saját oldalai), ahol feliratoznak sorozatokat (már befejezett vagy épp futó sorozatokat) meg filmeket. Imádom feliratozva nézni, a magyar szinkronhangok meg a fordítás néha nagyon rossz! Például Kara Para Ask - Piszkos pénz magyarul.
Ez az egyik legjobb sorozat, ki ne hagyd! A másik az ICERDE -Tégla vagy Belül magyarul. Izgalmas nagyon!! Nem túldramatizált:-) Nagyon ott van még a Cesur ve Güzel vagyis magyarul hülyén fordították Bátor vagy gyönyörű.. (Cesur a férfi főhős a ve ést jelent, a güzel meg mondjuk pont gyönyörű. De akkor is hülye a fordítása, ahogy a szinkronhangjai is)
Vígjáték-romantikus kategóriában a Kilarik Ask - Kiadó szerelem a csúcs!! Aztán még imádnivaló romantikusak a Szentjánosbogár, a Felső tízezer, a Rüya -Álom, a Dolunay -Telihold. A Fatmagül dráma, de jó színészekkel, a Feriha nagxon el van nyújtva, a feléig jó.. A megtört szívek nekem kuka... Az Elif már régi sztori.. Apám bűnei (4 részes csak) volt jó, csak a végét összecsapták.
Futó sorozatokat is nézek, mert egyre jobbak lesznek!!!
Fazilet asszony és lányai (Fazilet hanim ve kizlari) most volt vége Törökországban, a fordítás a 35. Résznél tart. Youtubeon fent van!
A Çukur - Gödör sorozatot is nézem a youtubeon. Már 5 rész fent a 33ból. Folyamatosan fordítják. Olyan mint az Icerde, nagyon kemény de jó sztori!!
Akkor van még az Anne - Anya ennek most fejezték be a fordítását.
Kadin- Nő Jó sztorinak néz ki!!
A Kedvenc futó sorozatom a Gödör után a Sen Anlat Karadeniz - Mesélj Fekete tenger Dráma, de nagyoooon jó!!!
Akkor most kezdték fordítani az Isztambuli menyasszonyt 2 rész van fent youtubeon meg a facen, de hatalmas rajongótábora van..
Van még az Avlu -Udvar börtönsztori. Kemény sztori, de jó a film!
Mit hagytam ki?!?! Hű de sokat néztem/nézek...
Szulejmán, Kösem nekem már 1 éve megvolt, azok sem voltak rosszak. Most fut egy ujabb kosztümös film Törökországban, Szívem hercegnője - Valamelyik szultán és egy orosz tanítónő sztorija. Jókat olvastam róla.
Élőben az Erkenci Kuş -Korai madárt követem a Star tv-n a Cesur ve Güzel és más török sorozatok facebook csoporttal együtt. Az admin fordítgatja a történéseket a rész alatt.. Nyári szerelems romantikus naaaagyon jó pasis sorozat! Ez az év nyári durranása:-)
Asszem ennyi :-) Ha szeretnél konkrét sorit nézni, akkor ezeket tudom ajánlani :-) Vagy ha van konkrét igényed - könnyed, gondolkodós, dráma, rövid, hosszú, stb - akkor írd meg és megirom melyiket ajánlom.
Jó sorozatok nézését!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!