13 okom volt 2. évad VÉLEMÉNYEK?
Figyelt kérdés
SZIASZTOK! Nektek mi a véleményetek a 13 okom volt 2. évadjáról?+az utolsó részt kiemelhetitek :)2018. júl. 2. 18:13
1/4 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett összességében a 2. évad. Sok mindent megtudtunk Hannahról, én azért a szívem mélyén kicsit reménykedtem hogy mégsem halt meg, valahol említették hogy csak kómában van vagy valami ilyesmi, és vártam a csavart.
Az utolsó rész, hát a 38. perctől ami történt megrázó volt számomra, hiszen konkrétan Tylert megerőszakolták egy felmosónyéllel.. (Hupsz spoiler)
Úgy gondolom elég tartalmas lesz a 3. évad, nagyrészt erről fog majd szólni.
2/4 anonim válasza:
Nekem tetszett ez az évad, maga az alap sztori eszméletlen, és ahogy ezeket a témákat feldolgozzák az megint csak nagyon komoly. Nekem a legjobban az a rész jött át amikor Clay elengedi Hannat. És amikor meghallja azt a zenét amikor Hannahval táncolt az nagyon szép volt. Én nagyon örülnék ha Jess és Justin együtt lennének. Ami Tylerrel történt az igen, tényleg durva volt, de én már nem tudom sajnálni. Ami Bryce-t illeti, az nem fair hogy konkrétan ennyivel megúszta, én már az első évadban is szívesen láttam volna börtönben. Alig várom a 3. évadot. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Egyetértek.:) igen az nagyon megható volt , már szinte könnyeztem...
2018. júl. 3. 20:38
4/4 anonim válasza:
#2 : persze, hogy nem fair, hogy Bryce megúszta, de ez a sorozat elsősorban a valóságot, a való élet dolgait akarja bemutatni. (ha jól emlékszem, ezt külön ki is emelték az első évad előtt) És a Bryce-szal kapcsolatos dolgok -sajnos- a való életben is pontosan így működnek : ha van pénzed, mindent megtehetsz. Ebből a szempontból nem “bánom”, hogy megúszta, de persze nincs ez így jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!