13 okom volt 2. Évad vélemények?
A Tyleres dolgot én is sajnáltam hogy megint miért pont ő...
Szerintem ez egy nagyon szomorú rész volt, én annál a résznél sírtam mikor a bálon felcsendült az a zene amire Hannah és Clay táncolt..az nagyon felrázott.
Én nagyon örültem neki, hogy csinálnak belőle második évadot, mert tényleg érdekelt, hogy mégis mi fog kisülni ebből az egészből, megbűnhődik-e az, akinek meg kell etc...
A megvalósítással annyira nem vagyok megelégedve. A koncepció tökjó, hogy a kazettás narrációkat felváltották a tanúskodások, viszont így bekerült a képbe egy csomó olyan dolog, ami nagyon, de nagyon logikátlan.
Pl, hogy Hannah és Zach végig dugták az egész nyarat, vagy hogy Hannah és Bryce már korábban is kerülgették egymást, meg találkozgattak kettesben. Teljesen ellent mond a logikának, hogy Hannah ezekről a dolgokról nem beszélt a kazettáin, de még csak említés szintjén sem merültek fel az első évadban. Másik dolog a Clubhouse. Elvileg ez egy nagyon elit, nagyon fancy, kiváltságosoknak fenntartott hely, mégsem tudott róla sem Justin, sem Jessica, sem Sheri, pedig ők rendesen körön belül voltak egészen mostanáig.
Justin talán a kedvenc karakterem az egészben, de az ő örökbefogadása, meg ahogy viszonyult hozzá az egész Jensen család, szintén kissé wtf...
Az új szereplők közül Cyrus nagyon rendben volt, Nina ellenben nagyrészt csak lógott a levegőben, simán kihagyható lett volna. Chloe szintén a jobbak közé tartozott, viszont vele is találkoznunk kellett volna az első évadban, ha már ekkora menő csaj ő is, meg a szurkolócsapat kapitánya satöbbi... Az ilyen apróságokra igazán oda lehetett volna figyelni.
Ami mindenképp pozitívum: Tony többet szerepelt és már nem csak mint külső szemlélő. Tyler-t is jobban kibontották, most már simán lehet azonosulni a karakterével, és nekem Alex útkeresése is nagyon tetszett, Porter meg főleg!
Monty-t meg a következő évadban remélem megöli valaki.
Nekem nem igazán tetszett ez az évad. Furcsa, hogy ennyi mindent előhúztak a múltból amit eddig nem tudtunk. Már az első évadban sem értetten Hanna döntését, de most még annyira se. Annyia csinos és jófej, hogy mindenki vele akar járni.. Ohh szegény mindjárt megsajnálom... Nem lett volna semmi gondja ha nem ennyire konfliktus kerülő, ha egyszer is kinyitja a száját és megbeszéli a gondjait akár az adott személlyel v. akár a szüleivel.
Tony is szegény már nem tud pozitív karakter lenni, jól elcseszték a karaktert. Nem tudok olyan személlyel szimpatizálni aki nem tudja kezelni az indulatait és félholtra ver valakit ha rosszul szól hozzá.
Az, hogy az erőszak ennyire büntetlen marad szintén felháborít, azt sugallja csináljátok csak semmi következménye.
Ami pedig felteszi az i-re a pontot : teljesen nonszensz, hogy ilyen goldok után a gyerekemet továbbra is abba a suliba járatom, hogy minden nap találkozzon a bántalmazójával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!