Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 13 okom volt 2. Évad vélemények?

13 okom volt 2. Évad vélemények?

Figyelt kérdés
Én végignéztem a 2.évadot is,hát mit ne mondjak eléggé zavaros volt, inkább bonyolult de valaki meg tudná magyarázni hogy a végén miért Tyler lett az akivel mindenki kicseszett? Azt a pontot nem értettem hogy miért történt és elég megrázó is volt. Meg hogy az a csaj miért égette el a képeket, szövetkezett Bryceccal vagy mi?

2018. jún. 29. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Azért lett kicseszve Tylerrel mert ő kiposztolta a képeket amin felgyújtják a pályát. És ahogy a srác is mondta neki, miatta zárták ki őket. De amúgy nekem tetszett ez az évad, maga az alap sztori eszméletlen, és ahogy ezeket a témákat feldolgozzák az megint csak nagyon komoly. Nekem a legjobban az a rész jött át amikor Clay elengedi Hannat. Valami eszméletlen. Alig várom a 3. évadot. :)
2018. jún. 29. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

A Tyleres dolgot én is sajnáltam hogy megint miért pont ő...

Szerintem ez egy nagyon szomorú rész volt, én annál a résznél sírtam mikor a bálon felcsendült az a zene amire Hannah és Clay táncolt..az nagyon felrázott.

2018. jún. 30. 20:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Megrázott*
2018. jún. 30. 20:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát én azt a részt végigbőgtem ahogy kb az összes többit is részben... aki akar beszélni nyugodtan írjon erről priviben ugysincs életemxdd
2018. júl. 2. 23:58
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Én nagyon örültem neki, hogy csinálnak belőle második évadot, mert tényleg érdekelt, hogy mégis mi fog kisülni ebből az egészből, megbűnhődik-e az, akinek meg kell etc...

A megvalósítással annyira nem vagyok megelégedve. A koncepció tökjó, hogy a kazettás narrációkat felváltották a tanúskodások, viszont így bekerült a képbe egy csomó olyan dolog, ami nagyon, de nagyon logikátlan.

Pl, hogy Hannah és Zach végig dugták az egész nyarat, vagy hogy Hannah és Bryce már korábban is kerülgették egymást, meg találkozgattak kettesben. Teljesen ellent mond a logikának, hogy Hannah ezekről a dolgokról nem beszélt a kazettáin, de még csak említés szintjén sem merültek fel az első évadban. Másik dolog a Clubhouse. Elvileg ez egy nagyon elit, nagyon fancy, kiváltságosoknak fenntartott hely, mégsem tudott róla sem Justin, sem Jessica, sem Sheri, pedig ők rendesen körön belül voltak egészen mostanáig.

Justin talán a kedvenc karakterem az egészben, de az ő örökbefogadása, meg ahogy viszonyult hozzá az egész Jensen család, szintén kissé wtf...

Az új szereplők közül Cyrus nagyon rendben volt, Nina ellenben nagyrészt csak lógott a levegőben, simán kihagyható lett volna. Chloe szintén a jobbak közé tartozott, viszont vele is találkoznunk kellett volna az első évadban, ha már ekkora menő csaj ő is, meg a szurkolócsapat kapitánya satöbbi... Az ilyen apróságokra igazán oda lehetett volna figyelni.

Ami mindenképp pozitívum: Tony többet szerepelt és már nem csak mint külső szemlélő. Tyler-t is jobban kibontották, most már simán lehet azonosulni a karakterével, és nekem Alex útkeresése is nagyon tetszett, Porter meg főleg!

Monty-t meg a következő évadban remélem megöli valaki.

2018. júl. 10. 13:30
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Nekem nem igazán tetszett ez az évad. Furcsa, hogy ennyi mindent előhúztak a múltból amit eddig nem tudtunk. Már az első évadban sem értetten Hanna döntését, de most még annyira se. Annyia csinos és jófej, hogy mindenki vele akar járni.. Ohh szegény mindjárt megsajnálom... Nem lett volna semmi gondja ha nem ennyire konfliktus kerülő, ha egyszer is kinyitja a száját és megbeszéli a gondjait akár az adott személlyel v. akár a szüleivel.

Tony is szegény már nem tud pozitív karakter lenni, jól elcseszték a karaktert. Nem tudok olyan személlyel szimpatizálni aki nem tudja kezelni az indulatait és félholtra ver valakit ha rosszul szól hozzá.

Az, hogy az erőszak ennyire büntetlen marad szintén felháborít, azt sugallja csináljátok csak semmi következménye.

Ami pedig felteszi az i-re a pontot : teljesen nonszensz, hogy ilyen goldok után a gyerekemet továbbra is abba a suliba járatom, hogy minden nap találkozzon a bántalmazójával...

2018. aug. 18. 09:39
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Összességében tetszett, néhány buktató meg karakteridegen jelenet ellenére. Viszoont, két dolog kiverte a biztosítékot. Egyrészt ez az indokolatlanul sok buzulás.. Semmi szükségét nem éreztem, hogy telerakják meleg párokkal a sorozatot, nem adott hozzá semmit, idegesítő volt inkább. Ezzel kapcsolatban pedig konkrétan ki lett mondva, hogy senki nem mondhatja azt a melegekre, hogy nem kedveli őket.. Köszi liberális Amerika, azt kedvelek vagy nem kedvelek vagy fogadok el akit akarok. A másik, az erőszak túllihegése. Sajnálatos dolog, de egyetértek ebben Jensennel, ezek a lányok minek mentek a clubhousba keresni a bajt... Nincs bocsánat az erőszakra, de ha valami veszélyesnek tűnik, nem teszem be oda a lábam. Sheri is csak a fiúkat hibáztatta, az egyéni felelősséget nem vette bele a számításba.
2018. okt. 19. 06:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Minek mentél oda?
2018. okt. 19. 17:04
 9/10 anonim válasza:
Hát én beszartam azon a részen a röhögéstől, amikor egymásnak estek a folyosón, a menők meg a Cyrus félék. Amúgy én teljesen Cyrus fan vagyok. Azon a részen meg elsírtam magam amikor Mr,.Porter vallomást tesz, és, hogy mennyire bántja hogy nem segíthetett Hannán. Annyira megható, és őszinte vallomás volt. Hát volt amin ledöbbentem, pl hogy Hannah meg Zack, de amúgy nekem tetszett, jobb mint az első.
2019. máj. 12. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Összességében tetszett a második évad, viszont az első sokkal jobb volt. A második évaddal kapcsolatban már előttem írták mik nem tetszettek nekik, ezekkel egyet is értek. Viszont még kiegészíteném azzal, hogy nekem az is tök fura volt hogy Sheri miért nem volt ott sem a tárgyalásokon meg a búcsúztatón meg utánna a kávézóban meg a bálon. Tök vártam úgy lett volna egész a “csapat” hiszen ő is a “jók” közé tartozott, segített Clay-éknek.
2021. jún. 17. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!