Csak szerintem túl helyes A Stranger Things nevű sorozatból Mike Wheeler, vagyis Finn Wolfhard?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el a sorozatot és már a második évadnál járok.
Imádoom a sorozatot!!!Fanok írjanak 😂
Először nagyon furának néztem Finnt mert valljuk be nem minden nap jön szembe veled egy ilyen ember sőt.Szerintem nagyon különleges.Es nemtudom miért de olyan helyes nekem xd.Van valaki aki még így érez vagy csak én?
Tuuul helyes és tok vicces és imádom a videókat nézni róla.
2018. jún. 28. 19:26
21/27 anonim válasza:
17 vagyok, de nekem is bejön :DDD nagyon jól néz ni az a gyerek...
22/27 anonim válasza:
Senkit nem akarok bántani,de ha a tinilányok elé kerülne egy olyan kinézetű gyerek,mint Finn,leszólnák hogy nem elég izmos stb. De most,hogy egy sorozatban játszik már mindenki szerint helyes.
23/27 anonim válasza:
17-es😄Szerintem Millie van a leginkább elszállva magától😂annyira nagyképū egyszerūen már gáz.Ráadásul Az hogy így viselkedik 15 éves létére...
Nah mind1
24/27 anonim válasza:
én is imádom! más, mint a többi ember. tényleg elég helyes és vicces is. egyébként ha nem tudnám a származását tuti azt gondolnám hogy brit😃 a kinézete és a viselkedése is tökre olyan, de amúgy ez nem számit, imádom és nagyon jó színész. Noahval egyszerűen imádom, és bár én Noah iránt érzek olyanokat mint te Finnhez, az interjúkat ahol ketten vannak nem tudom elégszer megnézni🥺 és ha még Gaten is ott van😍
25/27 anonim válasza:
23 vagyok és az én szívem is gyorsabban ver Finn-t látván 🙄❤️
26/27 anonim válasza:
23 vagyok, ráülnék az arcára 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!