Szerintetek Harry melyik Hp filmben nézett ki a legjobban?
Figyelt kérdés
Szerintem a tűz serlegében, valami iszonyatosan cukik a szereplők... xD
Főleg harry és a haja, mintha kicsit keverték volna a könyveket a mangákkal vagy nemtudom :D
+ Ott van Cedric Diggory, ő sem rossz :P
Azthiszem szerelmes lettem ezekbe a fiúkba
16/l
2017. okt. 28. 10:54
2/9 anonim válasza:
A negyedik. Illetve az ötödik. Ott volt a legklasszikusabb.
3/9 A kérdező kommentje:
Na, több választ :D
2017. okt. 28. 19:52
5/9 anonim válasza:
Szerintem a harmadik filmben nézett ki úgy, mint ahogy a könyvben meg volt írva, de nekem személy szerint a negyedik részben tetszett a legjobban.
6/9 anonim válasza:
Ötödik és harmadik. Én a negyedikben nagy9n nem bírtam xp sorry
7/9 anonim válasza:
Szerintem Danielnek a harmadikban volt a legharrypotteresebb kinézete és jól is állt neki:)
16l
(Szerintem amúgy a 16 éves James Potter az, aki nem néz ki rosszul... nagyon nem😍😍)
8/9 anonim válasza:
En egyik reszben se voltam oda erte hogy milyen aranyos, de szerintem a 3.ban a legjobb
9/9 anonim válasza:
Nem igazán tartozom ide, de pasiként nekem Hermione jött be, és a 4. filmtől felfelé egyre jobban nézett ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!