Tényleg olyan jó sorozat a Trónok Harca? Miért szeretitek?
A karakterek szempontjából az lenne benne a jó, hogy senki sem igazán fekete-fehér (najó akad olyan is, de a legtöbben nem)...
Viszont így az utolsó évadokra szerintem átestek egy kicsit a ló túloldalára és szerintem egy egy karakter kicsit irreális személyiség változásokon esik át elég gyorsan. Így kicsit tényleg barátokköztös.
Akit eddig még mindenki utált mert egy aljadék volt 1-2 rész múlva lehet, hogy egy mártír lesz.
Szerintem az első néhány évadban még sokkal élethűbben fejlődtek a karakterek és tartogattak magukban jót és rosszat is, de első sorban a saját érdekeik számítottak, mint a valódi embereknél.
Illetve az utolsó évad nem lett a legjobb enyhén szólva. Mivel az már nem a könyv szerint készűlt vannak benne olyan fordulatok melyeket Martin biztosan nem lépett volna meg, ráadásul ezek nem csak mint koncepciók bénák, hanem rendkívül bután is vannak kivitelezve.
Sajnos a sorlzat elveszíteni látja az értelmét.
+ vannak benne olyan logikai hibák is, melyek visszameneg is elrontják a többi évadot kicsit.
Én a GOT jelenlegi állása és a Dexter után megfogattam, hogy csak már befejezett sorozatoknak kezdek neki, melyekről lehet tudni, hogy végig jók voltak és így elkerülöm a csalódást is és még az időmet sem dobom ki.
Ilyen volt pl. a Breaking Bad nekem és működni látszik ez a taktika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!