Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tényleg olyan jó sorozat a...

Tényleg olyan jó sorozat a Trónok Harca? Miért szeretitek?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha jellemeznétek nekem kicsit ezt a sorozatot (persze nyilván azok, akik nézik, és szeretik), hogy miért tartják jónak. Én még sosem láttam egy részt sem, de most már kezdek kiváncsi lenni, mert annyira népszerű sorozat. Vannak fenntartásaim, jobban mondva sztereotípiáim, mert általában a mai sorozatokat nagyon hatásvadásznak és túl gyorsnak találom, ahogy a mai amerikai filmek nagy részét is. Hiányolom a kidolgozott karaktereket, személyiségeket. Érdekelne, hogy a Trónok Harca tekintetében "mi a stájsz"? :) Köszönöm.

2018. jún. 25. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
mert váratlan, de ez csak az első évadokra volt igaz, mostanra sokat romlott, de még így is igen jó, illetve olyan a képi világa mint a mozifilmeknek, más sorozatnak nincs ilyen
2018. jún. 25. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
vannak akik azt mondják ez egy b...ós kardozós sorozat,ami igaz is-legalábbis az első pár évadra. ezt a sorozatot lehet szeretni-utálni,de egy biztos,nem áll be a tucat sorozatok közé.remek hangulata van a ,azonnal beszippant.ahogy az előttem szóló is írta,mozihangulatot áraszt,legalábbis a látványt illetően.hogy hatásvadász lenne? mindenképpen!mert az író és az hbo szembe megy az elvárásokkal,magasról tesz rá a közönség elvárásaira,itt ne várj happy end-et,ne kedvelj meg senkit se nagyon,mert Martin papa egy tollvonással elintéz bárkit.ami a karakterek kidolgozását illeti,leginkbb Jaime karaktere számomra az egyik legszembetűnőbb.és sárkányok vannak benne sárkányok!!!ki ne szeretné a sárkányokat? :D
2018. jún. 25. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Nekem nem tetszett, pedig nagyon igyekeztem, hogy megszeressem. A látványvilág tényleg mozis, gyönyörűek a tájak, ruhák, stb. Viszont számomra túl lassú az egész. Sok benne a dumálás, ki-be mászkálás, cselszövés, sétálgatás. Az akció részek jók, viszont ebből kevés van. Ez a sorozat annak jó, aki szereti az intrikákat, és a családi viszályokat. Meg, hogy ki kinek a kije, és a király unokaöccsének a testvére a hercegnő barátnőjének a lányával sétál. Barátok közt szerű történet a várkastélyban.
2018. jún. 25. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Ha túl gyorsnak találod a mai sorozatokat, és a kidolgozott karaktereket kedveled, akkor tényleg nézd meg, mert ezek alapján tetszene. Én leginkább pont a karakterek miatt szeretem, mert annyira kidolgozottak és érdekesek, és rengeteg van, csomó szálon fut a sztori, képesek érzelmeket kiváltani belőlem, senki nem jó vagy rossz, nagyon reálisan vannak kidolgozva a jellemek és a fejlődésük.
2018. jún. 26. 15:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
2018. jún. 27. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
66%

A karakterek szempontjából az lenne benne a jó, hogy senki sem igazán fekete-fehér (najó akad olyan is, de a legtöbben nem)...

Viszont így az utolsó évadokra szerintem átestek egy kicsit a ló túloldalára és szerintem egy egy karakter kicsit irreális személyiség változásokon esik át elég gyorsan. Így kicsit tényleg barátokköztös.

Akit eddig még mindenki utált mert egy aljadék volt 1-2 rész múlva lehet, hogy egy mártír lesz.

Szerintem az első néhány évadban még sokkal élethűbben fejlődtek a karakterek és tartogattak magukban jót és rosszat is, de első sorban a saját érdekeik számítottak, mint a valódi embereknél.

Illetve az utolsó évad nem lett a legjobb enyhén szólva. Mivel az már nem a könyv szerint készűlt vannak benne olyan fordulatok melyeket Martin biztosan nem lépett volna meg, ráadásul ezek nem csak mint koncepciók bénák, hanem rendkívül bután is vannak kivitelezve.

Sajnos a sorlzat elveszíteni látja az értelmét.

+ vannak benne olyan logikai hibák is, melyek visszameneg is elrontják a többi évadot kicsit.

Én a GOT jelenlegi állása és a Dexter után megfogattam, hogy csak már befejezett sorozatoknak kezdek neki, melyekről lehet tudni, hogy végig jók voltak és így elkerülöm a csalódást is és még az időmet sem dobom ki.

Ilyen volt pl. a Breaking Bad nekem és működni látszik ez a taktika...

2018. jún. 28. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!