Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A 'The 100' (The hundred)...

A 'The 100' (The hundred) című sorozat miről szól? Mi a véleményetek róla, ti szeretitek? Milyen korosztálynak ajánlanátok?

Figyelt kérdés

#ajánló #sorozatom
2018. febr. 20. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Szpoiler mentesen és röviden: Visszaküldenek 100 bűnöző fiatalt arra a földre amit nukleáris csapás ért 97 éve.

Amikor először hallottam róla akkor megtetszett de másra számitottam mint amit kaptam, nekem személy szerint nem tetszett. Korosztály 12-14+ van benne vér azthiszem.

2018. febr. 20. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:

fiataloknak 18 alatt.

felnőtteknek már nagyon logikátlan.

az alapfelütés,hogy az űrben élnek hermetikusan vagy 100 éve.

és fogy a levegő meg a kaja,ezért a legkisebb bűnért vagy hibáért kidobják az elkövetőt a légzsilipen.

de ez sem elég,mert így is sokan vannak,ezért a tiniket leküldik a sugárszennyezett földre egy 1 hetes gyorstalpaló túlélő kiképzés után.

és akkor innen nem logikus,mert a logikus az lett volna,ha ezek a hermetikusan űrben felnőtt gyerkőcök pár hét alatt éhen halnak az erdőben.

de e helyett egészen jól boldogulnak annak ellenére,hogy gyakorlatilag nincsen bemutatva,hogy honnan van kajájuk,vagy vizük.

pedig szerintem ez kellene legyen az alapja egy ilyen sorozatnak.

2018. febr. 20. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:

A korosztály ennél a sorozatnál szerintem nem releváns. Az tény, hogy vannak a sorzatban "logikátlan" dolgok, de ez egy Sci-Fi, szerintem nem meglepő, és a változatos, folyamatosan pörgő és érzelmekkel teli eddigi 4 évad ezeket (legalábbis szerintem) teljesen kárpótolja.

Az alap story valóban azzal indul, hogy leküldenek 100(+1) fiatalkorú elítéltet a földre, de én ennyivel nem írnám le a sorozatot, tekinttel arra, hogy az első évad után a sorozat teljesen más irányt vesz, és lehet hogy valóban nem azt kapjuk amire számítottunk, de pl én örültem annak, ahogy végül alakultak a dolgok(!!!Esetleges spoiler: Pl ez az ürhajós dolog is

hamar megszűnik.). A sorozat eddig minden évadban megtudott lepni, az izgalmas akciódús/mistery/drámai szálak mellet komoly társadalmi és erkölcsi témákat dolgoz fel, és bár ez lehet nem pozitívum de a készítők nem félnek kiiktatni közkedvelt kraktereket sem hogy fenntartsák a változatosságot(Ebből is érződik hogy ez a sorozat bizony nem szarakszik :D).

Most fog kezdődni nemsokára az 5. évad, biztos vagyok benne hogy ez se lesz unalmas, de ha igen, az eddigi 4 évadért szerintem akkor is megéri megnézni! :D

Szerintem kezdd el nyugodtan, ha nem a te stítlusod akkor legfeljebb pár órát szúrtál el az életedből, bár engem 1-2 rész után beszippantott :D

2018. febr. 21. 00:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Már előttem leírták, hogy miről szól alapból, de persze történik több dolog is 4 évadon át. Vannak benne logikátlan részek, ha teljesen bele akarunk merülni. Izgalmas és fent tartja az érdeklődést folyamatosan. Olyan kérdéseket feszeget, amiket nehéz eldönteni. Én is bele gondoltam, hogy mit tennék az adott szereplő helyében. Sokszor két rossz közzül kell választani nekik. Először azt hittem, hogy ilyen tini sorozat lesz, de nem, ez komolyabb. Várom az 5. évadot, kíváncsi vagyok mi lesz még... A földi részeket és jeleneteket jobban szeretem és abból több is van.
2018. febr. 21. 20:22
 5/5 anonim válasza:
Komoly sorozat, mármint komoly kérdéseket feszeget. Nem 14 éveseknek ajánlanám. Én mindig szerettem a posztapokaliptikus történeteket, ez sem okozott csalódást.
2018. febr. 22. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!