Szerintetek is nagyon megváltozott a Cartoon Network?
10 éve ilyen műsorok mentek rajta: Scooby-Doo show, Billy és Mandy kalandjai a kaszással, Fosterék háza, László tábor, Shaun a bárány, Frédi és Béni, Juniper Lee, Szuperdod kalandjai, Dexter laboratóriuma, Ed Edd és Edy, Bátor a gyáva kutya, Johnny Bravo, Xmen Evolúció stb.
Ma már rá se lehet ismerni a csatornára, teljesen kifordult magából. 1-2 klasszikust azért adhatnának de semmi. A Boomerang testvércsatornája régen csak klasszikus Hanna-Barbera rajzfilmeket adott, ma már csak modern és dedós rajzfilmek mennek ott is.
Attól még adhatnának 1-2 klasszikust nem halnának bele szerintem. Egyébként a cartoon Network nézettsége is megcsappant.
Amúgy meg nem vagyok huszonéves. 19 éves vagyok..
Egyetértek.
A régebbieket teljesen törölték a kínálatból. Az újabbak között meg kevés jópofa akad, bár, azért reméljük, ez később változni fog.
A Boomerangon csodálkozom, mert ott szinte csak klasszikusok mentek egy időben. De szép lassan onnan is száműzték őket, és pár sorozattól eltekintve / Scooby Doo, Tapsi Hapsi új sorozata /tényleg, olyan JimJam-jellegű csatorna lett. Ovisoknak való.
Hiányoznak a régiek...lehetne ilyen nemzetközi retro-rajzfilmeket sugárzó csatorna! És a mai gyerekeknek is tetszenének, legalábbis legtöbbje...
Egyébként nem csak gyerekek néznek rajzfilmeket, hanem a húszon túliak is. Nemcsak nosztalgiából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!