Az Az című filmben Pennywise tulajdonképpen mi?
Oké ,hogy bohóc,de azon kívűl? Démon,ufó, alakváltó? Mert az alapkülseje az egy bohóc..az odáig oké,de az ember félelmeívé tud változni. Akkor nem átlagos bohóc hanem valami izé.
Egyáltalán ,hogy jött ő létre? (ha ezt tudja valaki)
Elég sok troll választ kaptál egy alapvetően értelmes kérdésre. Az eredeti King könyvben az univerzumok között van egy üres tér, és Pennywise egy onnan származó ragadozó lény. Bármivé át tud változni, embereket eszik és a félelem miatt jobb ízük lesz. A könyvben nem veszik észre az eltűnt gyerekeket a felnőttek, mert Pennywise kontrollálja az elméjüket egy bizonyos szintig, és nem is tudnak semmit csinálni a hősök ellene, amíg egy hasonlóan erős lény nem segít nekik egy rituáléval. A valódi formája az emberek számára felfoghatatlan, aki látja az megőrül (ez a deadlights), és elvileg egy pókhoz van legközelebb.
Azért a gyerekeket eszi meg, mert az ő félelemeik sokkal kézzelfoghatóbbak, viszont a felvett alak szabályai kötik őt is, tehát ha vérfarkassá változik, akkor az ezüst golyó pl. megsebezné. Ez hátrány is neki, mert a gyerekek rendszerint nem kérdőjelezik meg ha olyat látnak, ami elvileg nem létezik, míg a felnőttek igen.
Ennek az alapvetésnek a különböző variációi figyelhetők meg a filmekben, de sosincs túlságosan nagy hangsúly erre fektetve, mert jó eséllyel az átlag nézőt ez elidegenítené.
Ahha. Értem köszi:D
Néztem a filmet,de abba nem nagyon tértek ki rá. Tulajdonképpen a 2 órába mindenről szó volt kivéve pennywiserol XD.
Annyit láttam belölle,hogy bohóc és átalakulgat,meg az emberek lebegnek tölle a végén vagy mi.Az a rész se volt tiszta ,hogy ha megeszi őket akkor mit lebegnek ott?
Mindegy érdejt mi is ez a lény,mert szerintwm tök cuki,de ezzel gondolom csak én vagyok így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!